Arama sonuçları: *

1. KYTECHNGAMING

Sıvı Soğutmadan Gelen Şırıltı sesi

Paylaştığın gdrive linklerinde erişim yetkisi vermezsen kimse seyredemez. Bilgi vermek istedim.
  2. KYTECHNGAMING

Kasa fansız kullanılır mı?

Kapağını açıp kullan en azından. Kasa ne kadar kapalı kutu ki. Yine de giriş ve çıkışları olacak.
  3. KYTECHNGAMING

Corsair 5000d airflow kasaya arctic liquid freezer 3 360 sığarmı?

Bu küçük hack hiç bir sorun yaratmaz Güzel denilen kasada radyatörü öne ve arkaya doğru takmak için kanalları yeterli yapmamışlar. En son kullandığım Deepcool CH780 ' de ise istediğin gibi ayarla.
  4. KYTECHNGAMING

Radyatörü 8 vida ile tutturarak başarılı olabiliyormuşsun. Küçük bir hack paylaşılmış. Kaynak:
  5. KYTECHNGAMING

Cumartesi yarım gün çalışıyorlardır. 1726922286 Ne güzel sadece kendi markasının soğutucularını uyumluluk olarak yazmış. Ee birader iyisin hoşsun neden maksimum yükseklik vermiyorsun radyatör için.
  6. KYTECHNGAMING

Yardım Bu soğutucu yanlış mı takılmış?

Arkadaki ortada takılı olacak yahu.
  7. KYTECHNGAMING

Yardım M.2 SSD SOĞUTUCU ÖNERİSİ

Anakartında rgb headerı var bir tane. Fakat beğendiğin Exdiy ARGB-DRGB yani dijital RGB. klasik RGB değil. Uymaz ondan.
  8. KYTECHNGAMING

EZDIY sevilir. https://www.amazon.com.tr/dp/B08R9PP6HC/?psc=1
  9. KYTECHNGAMING

Aynı mağazadan alternatif. https://www.hepsiburada.com/oem-jonsbo-m-2-ssd-aluminyum-sogutucu-p-HBCV00003O1LYN?magaza=demirtekno52&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.62 1726773949 Ledin yaydığı sıcaklık o kadar etkilemez. Görüntü istiyorsanız bunu sorgulamamalısınız. 1726773988...
  10. KYTECHNGAMING

Kasa değil, anakartına göre bakmak lazım. Genel olarak uyar. Şu ürünü şmdi gördüm. Hatta biri Kioxia benzer disk için yorum yazmış. https://www.hepsiburada.com/ihtp-m2-ssd-sogutucu-p-HBCV00005UN7AY-yorumlari
  11. KYTECHNGAMING

sıvı soğutucu kasama sığar mı

Bu tür sorularda acaba google da sonuç mu çıkmıyor diyorum hep. Kasa da markası da bilindik ve tüm detaylarını yazacaktır. https://nzxt.com/product/h6-flow-rgb ekleme: Gördüğünüz üzere üst kısım 360'a kadar destekliyor. Arctic radyatör tüm radyatörlerden bir tık kalındır. Onun için de bu...
  12. KYTECHNGAMING

Yardım Tek Argb ve Pwm Fan Gırısıne Max Kac adet fan baglayabılırım ?

Anakart kitapçığında hem fan header'larının maks kaç amper verebildiği hem de rgb headeların kaç led'e ya da watt'a kadar destekleyeceği yazar. Çok fan ve rgb aksesuarları olduğunda headerlara bölüştürmeli, yine yetmiyorsa ekstra hub'lar alınması gerekir.
  13. KYTECHNGAMING

Öneri Orjinal mx4 termal macun nerede bulunur

Teknobiyotik Arctic distribütörü. Güvenilirdir.
  14. KYTECHNGAMING

Yardım ARCTIC Liquid Freezer III 360 Alınır mı?

Arctic sıvı soğutma hangi boy alırsanız alın radyatör kalınlığını hesaba katmayı unutmayın. Çünkü en kalın radyatör Arctic markasında. 38mm
  15. KYTECHNGAMING

Çözüldü✓ SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Arctic öneririm. Kasanın teknik detaylarında, desteklenen radyatör ölçüleri ve ram ile radyatör aralığına dikkat ederek indirimde olan modellerden tercih edebilirsin...
  16. KYTECHNGAMING

Yurtdışından Aldığım Fanlar PWM Özellikli Mi?

Bence hub kontrol ediyor. PWM özelliği yok. Hub kumanda kontrolü ile fan devrini arttırıp azaltabiliyor. Yani PWM sinyali yok.
  17. KYTECHNGAMING

termal macun önerir misiniz?

Arctic Mx4
  18. KYTECHNGAMING

ryzen 3600 için bu soğutucu uygunmu?

700-800TL bandına çıkanlara Arctic Liquid Freezer II 280 yada 360 sıvı soğutucusu öneririm.
  19. KYTECHNGAMING

laptop soğutucu önerisi

Almışken parayı bi kere verip Zalman NS2000 almanı öneririm.
  20. KYTECHNGAMING

40 TL Bütçe İle Termal Macun Önerisi Yapar Mısınız

arctic mx4 diğer alternatif 80tl bandına çıkarkan cooler master maker nano. yalnız arada oynayacak sıcalık farkı 2-3 geçer yada geçmez. arctic mx4 fiyatına göre tam bir canavardır.
Top Bottom