Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Tüketici Hakem Heyeti tebligat ücreti kim tarafından ödeniyor?

Hayırlı günler, tüketici hakem heyetine başvuru yapmıştım sahte ürün satıldı gerekçesiyle lakin bana ne SMS, ne bir kağıt vs. gelmedi şans eseri hatırladım baktığımda 04.07.2022 sonuçlanmıştı. Şimdi ilk defa başvuruyorum, karar da eksik evraklar mevcut deniliyor. Bunu ben iletebilir miyim yoksa...
  2. Karizlovem

Kule tipi soğutucu kablo bağlantısı nasıl yapılır?

Merhaba, kule tipi bir adet fan aldım. Takmak biraz uğraştırdı ama takabildim sonunda. Şu an kablo bağlantısını yapacağım lakin benim kasamda iki adet P5 ve P9 kablo var. Bunlardan hangisine takayım kule tipinin girişini? Kule tipinde gördüğüm kadarıyla iki adet de CPU fan için giriş var. Ben...
  3. Karizlovem

Kule tipi soğutucu takımı için destek

Hayırlı günler, kule tipi soğutucu aldım bağlantı kısmında kafam karıştı. Fotoğraflarda ilettiğim bağlantıları nasıl bağlayacağım? İki tane CPU FAN var mesela?
  4. Karizlovem

Gametech Freezer işlemci fan'ı alınır mı?

Ben de öyle düşündüm ama kalitesiz bir şeye benzemiyor. İyi değilse de geri veririm zaten sorun olmaz. 1652361829 Sağ olasın ben de düşündüm yeter diye, eyvallah.
  5. Karizlovem

Neden? Öneriniz nedir?
  6. Karizlovem

Aynen öyle, zaten OC falan yapmıyorum düz kullanıcıyım. Yeter dedim, gectim siparişi. Sağ olasın.
  7. Karizlovem

Hayırlı günler, Trendyol'dan bu ürünü aldım. https://ty.gl/hv8k4xs5g8 Gayet iyi bir modele benziyor, alan kişilerde memnun hazır kuponum da bulunmakta iken sipariş sağladım. İ5-4440 işlemcim var, bu hayli yeter diye düşünüyorum. Daha önce kullanan var ise yazabilirse sevinirim.
  8. Karizlovem

Yardım 1150 pin işlemci fan önerisi

Sığmaz bu fan kardeşim ebatları büyükmüs.
  9. Karizlovem

Yardım 1150 pin işlemci fan önerisi

Merhabalar, İ5-4440 işlemcim için bir tane işlemci fanı alacağım. Lakin hangi ürünü alacağım konusunda tereddütlerim mevcut. Stok fanım mevcut ama yeterli geldiğini düşünmüyorum ve o klipslerden nefret ettiğim kadar başka bir şeyden etmiyorum. Soket 1150 olduğu için buna uygun bir fan arıyorum...
  10. Karizlovem

Öneri Termal Macun tavsiye öneri

MX-4'un bu aralar baya bir sahteleri var onlara dikkat edin onu alacaksanız.
Top Bottom