Arama sonuçları: *

1. L

5600x için kule tipi soğutucu önerisi

soğutucu hakkında fikrim yok açıkçası fakat aynı işlemci bende de var yazın performance boost u kapatıyorum ben hiç üzmüyor o haliyle adı performance boost muydu game boost muydu tam hatırlayamadım ama Core Performance Boost buymuş*
  2. L

Lenovo legion 5 soğutma değerleri

Bende başladım dün kullanmaya aynı cihazı Kesinlikle ekstra bir soğutucudan ziyade cihazı ufak bir yüksekliğe çıkarmak yeterli çok iyi soğutması var Dengeli modu açınca gayet serin çalışıyor cihaz
  3. L

Ryzen 5 5600x için soğutma önerisi ?

2 yıldır 5600x ı sıvı soğutucu ile kullanıyorum izmirdeyim yazın sıcağında sıvı soğutucu bile yetmiyor şahsen mecbur klima falan ekstra önlem gerekiyor Sıvı soğutucu : arctic 240 lık
  4. L

Arctic Liquid Freezer II - 240mm Kaça satabilirim

Merhaba arkadaşlar 4-5 ay önce teknobiyotik üzerinden aldığım sıvı soğutucuyu satmak istiyorum şuan aktif olarak sistemimde çalışıyor soğutucu bir sorunu yok bu söküp stok soğutucuyu takacağım. kaç paraya satabilirim sizce ? şuan sıfırı 1600 lira civarında bende 903 e aldım öle uçuk bir rakam...
  5. L

Arctic freezer 2 fan değişimi

Arkadaşlar selamlar Arctic freezer 2 240mm sıvı soğutucu aldım Fakat fanı çok sesli çıkıyor Ben aldığımda mı böleydi yoksa montajda mı zarar verdim bilemiyorum. Ürünün üzerinde 2 adet arctic p12 fan var. Ben yine aynı firmanın bionix serisinden argb fanlarından alıp taksam sizce çalışır mı ?
  6. L

silverstone PF 240 hakkında

Merhaba arkadaşlar silverstone PF240 kullananlar ses konusunda bilgi verebilir misiniz ? sesli mi çalışıyor soğutucu?
  7. L

Silverstone pf240 corsair icue 4000x kasa montajı

Merhaba arkadaşlar Corsair icue 4000x kasalı sistem aldım Soğutucu olarak silverstone pf240 almak istiyorum fakat anakartım argb destekli değil. bu soğutucunun ledlerini bu kasada kullanabilir miyim ? Kasanın içeridinde corsairin rgb kontrolcüsü var ve kasa üstündeki fanları iceu uygulaması...
Top Bottom