Arama sonuçları: *

1. LenKys

Çözüldü✓ Sıvı soğutma pompa yönü ne tarafta olmalı

pompa yününü dedim zaten bende nasıl egsoz fana değiyor anlamadım
  2. LenKys

Çözüldü✓ Sıvı soğutma pompa yönü ne tarafta olmalı

çok büyük sorun olmaz ama diğer yöne çevirmen daha iyi olur ben o şekilde kullanıyorum ve izlediğim bir videoda en sağlıklı o şekil deniyordu
  3. LenKys

Overclok nedir nasıl yapılır

hocam rehber ve video ile olabilicek bişey değil evet yaparsın bilgi edinirsin ama muhtemelen iyi bir oc yapamazsın benim sana önerim gerçekten oc yapmayı bilen iyi bir tecrübeye sahip bir bilgisayararci veya birisini bulup yaptırman (oc yaptırmadan önce sistemin iyi soğutmsya sahip olması lazım...
  4. LenKys

Overclok nedir nasıl yapılır

doğru yapıldı zaman zararı olmaz sağlıksız gibi bir durum yok yanlış bilgilendirmeyin kimseyi 1683552188 iyi soğutulması lazım Erkan kartı işlemci bunların iyi soğutulması gerek ram ise önce çip markası iyi olması ve işlemci ile arasındaki uyum ile ona göre daha iyi bir oc yapılıyor
  5. LenKys

Razer Yeni Sıvı Soğutması

testini yapan kanal varsa atarmisiniz bakalım performansı nasılmış
  6. LenKys

Termal macun önerisi

1gr aldım önermiyorum o değeri vermiyor
  7. LenKys

Hangi marka sıvı soğutucuların kalite ve garanti servisi iyi ?

konu ingilizce yazdımki 24 saat içince cevap alman çok zor corsair bile konu açtında 2 hafta içerisinde cevap vericeğiz diyor yonluk nedeni ile
  8. LenKys

Hangi marka sıvı soğutucuların kalite ve garanti servisi iyi ?

corsair sorun kaynaklı yazdın zaman 1 ay sonra cevap veriyorlar müşteri desteği berbat corsair dark core rgb pro aldım mouse takılma oluyordu ilk günden beri ve araştırdımda corsair resmi forum sayfsaında sorunu yaşayan 10 kişi vardı kimseye cevap verilmemişti bende konuya sorunumu yazdım ve...
  9. LenKys

Öneri 360MM sıvı soğutma önerisi

msı boş markamı?
  10. LenKys

arctic ile lianli arasında hangisi daha iyi veya daha uzun ömürlü
  11. LenKys

onunda kronik sorunlu modelleri var bu modelde sorun varmı bilmiyorum bide daha uyguna alabilceğim daha iyisi varsa onu alırım 1679252553 bu sıvı soğutmaların karşılaştırma sonuçları varmı acaba
  12. LenKys

Şu sıvı soğutucular arasında kaldım ama daha iyisi varsa onu takip edip iyi fiyata denklersem alıcam kronik sorunu olmayan (kendi yazılımı olmasını istemiyorum mümkünse msı center üzerinden felan kontrol edebileyim veya kendi yazılımı olucaksada sorunlu bir yazılımı olmasın) Lian Li GALAHAD 360...
  13. LenKys

2 PİN RGB kablo nereye takılır

2 pin girişli RGB yazılı kablo nereye takılır kontrolcü üzerinden geliyor Msı b550 tomhawk anakartin üzerine
  14. LenKys

Çözüldü✓ Kasa Hava Sirkilasyonu

hayır şimdi üst kısım varya camdan kasaya bakıyorsun sol üst kısım dışarı üfleyip sağ üst kısım içeri üfleyecek o şekil daha iyi olur yoksa iki üst kısım da eksoz fan yaparsan önceki fanin birisi boşa düşer cektini dışarı çıkar 1676711044 3 ekszo fan olur gereksiz olur çok öyle yaparsan önceki...
  15. LenKys

Çözüldü✓ Kasa Hava Sirkilasyonu

öne üç fan havayı kasaya vericek şekilde bir adet arkaya egzoz fanı üste ise sağ yani kasanın önüne yakın olan uflesin içeri diğer soldaki ise egsoz fanı olucak şekilde yap eğer sıcaklıkları beğenmezsen ikisinide üstteki kasaya üfleyerek şekilde tak ama 2 eksoz yapmak mantıksız olur sağdaki yani...
  16. LenKys

Yardım R5 3600 Soğutucu Önerisi

neresi acil? bütçe ne kadar konu başlı hatalı
  17. LenKys

r5 5600x soğutucu takamıyorum

anakartin üstündeki vidalari şok işlemci etrafında olan 4 tanesini
  18. LenKys

Öneri 240-280mm alınabilecek en iyi sıvı soğutma

iş yapıyor aslında belki fanlarıni değiştiririm çok alıştım kasaya artık çok pahalı kasalar o yüzden
  19. LenKys

imzamda yer alıyor
  20. LenKys

bu piyasanın en iyisimi
Top Bottom