Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Oc için yardım lazım (9800x3d + 4080s)

Hocam konuyla alakasız olacak ama arcticin 420mm soğutucusunun radyatörünü tepeyi taktınız değil mi ve sorunsuz şekilde oturdu mu eğer öyleyse ilerleyen zamanlar için bu kasayı listeme alacağım.
  2. LothbLoki

Yardım CPU Fan Error hatası almaya başladım

Dün test etmek için sıvı soğutmanın soketini cpu fan kısmından çıkartıp rgb kısmına taktım sonra tekrar eski konumuna takıp pc yi açınca bu hatayı vermeye başladı, biostan cpu fan speed kısmını ignore yaptım fakat yine çözülmedi. elektriği kesip bios pilini çıkartıp biraz bekledim yine...
  3. LothbLoki

9800x3d için sıvı soğutma 360mm destekliyor max kasam

Hocam düşünmekle olmuyor ürünün ebatlarını öğrenip kasanı güzelce ölçmeni tavsiye ederim.
  4. LothbLoki

9800x3d için sıvı soğutma 360mm destekliyor max kasam

Arctic'in radyatör blokları standart bloklardan daha büyük oluyor kasana göre iyi araştırma yapmalısın. 240mm olanı kullanıyorum çok memnunum ilerde sistemi güncellerken 420mm'ye geçeceğim.
  5. LothbLoki

FROST COMMANDER SIVI SOĞUTMAYI AĞLATTI

Hocam 5600 için elinizde tarifiniz var mı ya bende pişireyim. Arctic freezer 240mm var soğutma sorunum yok.
  6. LothbLoki

Çözüldü✓ Hangi sıvı soğutma, arctic mi msi mı?

Hmm o zaman benim 5600 stok fan ile kendini threadripper falan sanıyor ki 85 lere kadar çıkıyor. Biraz ufak atmayı deneyebilirsin dostum belki civcivler de yer.
  7. LothbLoki

Eğer sığıyorsa kesinlikle Arctic al hiç başka markalara bakma bile bence.
  8. LothbLoki

Kasana sığarsa tabii ki Arctic. Ben 2. nesil 240mm olanı kullanıyorum 5600 işlemci 60 dereceyi zor görüyor.
  9. LothbLoki

Yardım Arctic liquid freezer İİ 280 mm vs iii 280

Arcticin 240mm olanı var 5600'ü çok güzel soğutuyor pişman olmazsın. Biraz kalın bir yapısı var bu modellerin kasanı iyi ölçüp biç.
  10. LothbLoki

Ryzen 5600 ıcın hangı sogutmayı onerırsınız

İleri dönük istiyorsan Arctic Liquid Freezer modellerine bakabilirsin. Ben 240mm olanı silent modda kullanıyorum asla ısınmıyor benim 5600, 60 dereceye yaklaşmıyor bile.
  11. LothbLoki

Çözüldü✓ SIVI SOĞUTMA TERCİHİ 2. Sayfaya bakın

İnan hiçbir fikrim yok öğrenmenin tek yolu denemek olur. Kasanın ön tarafında üstte fan varsa onu çıkartırsan ve egzozu biraz aşağı indirirsen belki oturabilir ama emin değilim.
  12. LothbLoki

Şöyle ki bu soru da benim kafamı çok karıştırmıştı, şakasız en az 20 kez kasanın içini ölçmüşümdür sipariş etmek için. Kasanın içini ölçüp ürünün ölçüleriyle karşılaştırabilirsin. bu arada tavsiyem 280mm olan versiyonu, eğer kasanın içi yeterince büyükse onu bir düşün. 240 olan da çok iyi bu...
  13. LothbLoki

Ben kullanıyorum çok güzel, hatta bunların 3. nesli çıktı ve Türkiye'de satışları başladı, teknobiyotik gibi sayfalarda var bakabilirsin. 5600 işlemcim var eskiden 80 derecelere çıkıyordu arctic liquid freezer2 240 ile sessiz modda 55 derece üstüne geçmiyor.
  14. LothbLoki

i5 13600kf NZXT Kraken 240 RL-KN240 yeterli olur mu

Biraz hortlatıyorum ama ne yaptınız hocam aldınız mı kraken 240?
  15. LothbLoki

Öneri 5600 İçin Sıvı Soğutma önerisi

Arkadaşlar sanırım 280mm modeli kasama uymuyor o yüzden maalesef ondan vazgeçtim, sizce 240mm olan versiyonunu almalı mıyım?
  16. LothbLoki

Açıkçası anakarta ağırlık yükleyip zorlamak istemiyorum onu dışında dediğim gibi ilerleyen zamanlarda ddr5 sisteme geçmeyi düşünüyorum.
  17. LothbLoki

ilerleyen zamanlarda ddr5 sisteme geçme fikrim var ve şuan işlemci yer yer 80 e çıkıyor çok ufak bir uv yapmama rağmen.
  18. LothbLoki

Arkadaşlar KASAM BU, 360mm soğutucuyu sığdırmak gözümü korkutuyor biraz o yüzden 280mm bakıyorum özellikle son günlerdir gözüm Arctic Liquid Freezer II 280mm bunda ama sanırım bunun eski modellerinde sorunlar varmış galiba bu attığım yeni versiyonu bunda sorun var mıdır, siz ne önerirsiniz?
  19. LothbLoki

Öneri 5600 İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

Evet anakartım asus, şöyle bir video buldum ama sizin bahsettiğiniz video bu mu:
  20. LothbLoki

Öneri 5600 İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

Anladım hocam. Peki bir şey sormak istiyorum şuan evde değilimde bakıp soramıyorum, voltaj ayarı kısmında ofset... bir şey ayarı vardı devamını unuttum, onu seçip - de değer giriyorduk: bu eksi kısmına girdiğimiz değer örnek veriyorum stok 1400 voltaj ise -0.100 girersek 1300 voltaja mı düsüyor...
Top Bottom