Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Ekran Karti Oc Yaptim İyi yapmışmıyım ?

Bence 10-15 fps için kartı yormaya gerek yok.
  2. Lunchx

Çözüldü

Hayır hocam hem boşa çalşmıl olur hemde baş ağrıtır standart olmasını tercih ederim.
  3. Lunchx

Sıvı Soğutma Kasa Uygunluğu

Hocam ben olsam ön panele koyardım sıvı soğutma hem sessizlik hemde performans da iyi iş çıkarıyor, ön panelde kötü duracağını sanmıyorum bu benim fikrim.
  4. Lunchx

Sıvı Soğutma Kasa Uygunluğu

Hocam zaten yazıyor RAM inizi ölçün eğer 32mm nin altında ise takabilirsiz, ve ön panelde 240 takabilirsiniz.
  5. Lunchx

sıvı metal uygulamalı mıyım?

Hocam cok sivi bir madde daha önceden uygulamadi iseniz önermem ama bilgili bir yere yaptirir iseniz farki hissedersiniz.
  6. Lunchx

Termal macunun son kullanma tarihi oluyor mu veya etkisini kaybediyor mu

Evet her 4-6 ayda bir degistirilmesi öneriliyor eger saglikli calismasini istiyor isen ama 1 2 senede degistirmeyenedebilinir ama gittikce kurudugu icin islevini kaybediyor en sagliklisi 4-6 ay arasi.
  7. Lunchx

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

Anladim hocam aldim direkt dun, tesekkur ederim cevap icin.
  8. Lunchx

Anladım hocam teşekkürler ederim
  9. Lunchx

Hocam suanda amazona baktim ve sudan ucuz bir fiyat var amazonunda sahte satacagini dusunmuyorum. sizce sicakliklarim nasil olur
  10. Lunchx

Hocam imzanizdaki sistemde mi kullaniyorsunuz, ve sicakliklar nasil
  11. Lunchx

Peki tamamdir cok tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin herkese.
  12. Lunchx

O zaman direkt aliyorum hocam bunu
  13. Lunchx

Suanda fikrim onda ama daha iyi bir secenek gelir ise digerini sececegim, tesekkur ederim hocam.
  14. Lunchx

Butce yok hocam en iyisini ariyorum.
  15. Lunchx

Hocam arkadas yukarida mx4 u önermis onu alayim mi o zaman.
  16. Lunchx

Hocam suanda en iyi termal macun mu oluyor bu, o.c vesaire de yapacagim icin daha iyi bir sey almak istiyorum. 1684528805 Hocam Intel I512600kf sogutucu ise Corsair h100i elite capellix white. 1684528858 Hocam teknik olarak baktigimiz zaman isi iletkenligi daha yuksek olanlar var butcem...
  17. Lunchx

Merhaba imzamdaki sistemime termal macun almak istiyorum sistemim 7 aylik stok sogutucuda bulunan termal macunu kullaniyorum ve degistirme vakti geldi artik, suanda bir butce belirlemedim butce sorunu yok eger mal kaliteli bir mal ise.
  18. Lunchx

Crucial Ram Overclock Yardım

Ben Corsair Vengeance RGB Pro SL modelini kullaniyorum kontrol ettigimde benim cip lerim de E die fakat bir kac kisi O.c yapamayacagimi söyledi.
  19. Lunchx

Beyaz bileşenler niye daha pahalı?

Bence maliyet siyah boya daha ucuz ve o kadar islik gerektirmiyor ama bir bilgim yok, bizzat ben beyaz sistem topladim hevesim gitti bir daha toplarsam siyah.
  20. Lunchx

Arkadaşlar lütfen soğutma için fikir verin Allah aşkına çıldırıcam

Ben H100i Elite Capellix White ile 12600kf sogutuyorum ucu ucuna yetiyor. 1679471833 O islemcinin hakki 360mm.
Geri