Arama sonuçları: *

1. L

Sıvı soğutmanın çalışma mantığı?

onu bilen birine sorman lazım kasalar hakkında çok fikrim yok
  2. L

Sıvı soğutmanın çalışma mantığı?

fanları ayarlarsan sıcak havayı dışarı atıyor diye biliyorum 2. sorun hakkında bir bilgim yok 1614380607 ama yukarıdaki fanı çıkartabilirsin benim dediğim doğruysa sıcak havayı dışarı atıyorsa sıvı soğutma
  3. L

gpu soğutucu önerisi

arkadaşlar bende https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-versa-n23-80plus-700w-usb3-0-pencereli-midt-atx-siyah-kasa.html bu kasa var ve işlemcim amd fx-8350 bunlara göre hangi soğutucuyu önderirsiniz en fazla 300TL olucak şekilde 120mm olursa iyi olur
  4. L

İşlemci derecesi normal mi?

Ona da bakarim bir ara tesekkur ederimmm
  5. L

Tamamdır teşekkür ederim ilgilendiginizz icinn iyi gunler
  6. L

Bios guncelmi bilmiyorum ama evet bir garantiyr gondermek sart peki bilgisayari kullanmaya devam etsem suan oyun felan oynasam bir sikinti olurmu bir kac gun oncede boyle gosteriyordu cunku dereceler
  7. L

Dönüyor sadece işlemci fanı en yuksek ayarda calisiyormus gibi arada alcaliyo ama surekli hizli donuyor 5 dakika durunca basiniza agri giriyor oyle soyliyim
  8. L

Fan hizlari da gozukmuyor bu da sorun teşkil eder mi? :d
  9. L

Acaba sensorler acikta biryerdeyse tozlanmis olabilirmi 1 yildir temizlnmedi
  10. L

Tamamdir peki suanda bu sekilde calistirsam bi sikinti oluemu
  11. L

Tamam tamam ciwkrip taktim bios pilinide ciksrttim 30 saniye bekledim yaklasik calistirdim pcyi ama hayla 255 derece
  12. L

Hallettim ciksrip takt m
  13. L

Ekran kwrtini nasil cikartabilirim
  14. L

Ben bu bios pilini ciksrtamsdim daha goremedim bile baska bir cozumu yok mudur yada kullanmaya dsvam etsem 3 gun once bakmistim yine ayniydi bu derece onemsemedim 3 gundur boyle kullandim
  15. L

Bios menüsü
  16. L

Ekran kartini cokartmam gerekicdk galiba bide bu slow mode nedir
  17. L

Bios pili nerde acaba göremwdim ama anakart msi 970 gaming
  18. L

Bi deniyim
  19. L

Acaba sensörlerde bozukluk olabilirmi ondan dolayi hep en yuksekte calisiyor olabilirmi
  20. L

Arkadaşlar bu sıcaklık 255 derece yaziyor ama normalmidir anlamadim bide fan hizlarini ayarlamada yardiminiz lazim
Top Bottom