Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

Öneri R5 5600 stok fan mı kule tipi mi?

Kule tipi Tabi kide Ama Ben şuan bile stok fan kullanıyorum Yetiyor bana Şuan Boşta 50-51 derece Yükte 70 Derece.
  2. Lyrox1

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Nasıl Kullanabilirim ?
  3. Lyrox1

Hocam Kasa eski modelini tam bilmiyorum karar verdim bunu alacam ColdPowerL4X1 eğer sevmezsem iade ederim artık sizide rahatsız ettim teşekkür ederim iyi günler.
  4. Lyrox1

Hocam ben valorant oyuyorum 70 80 leri görüyor sizin oyun ağırmı pek orayı bilmiyorum benim kasada mesh değil 150 tl fazla verip bunumu almalıyım yoksa gameforce mu sizinkinde aklım kaldı sizce kaç derece düşey ayrıca oc varmı sizde teşekkür ederim yardımcı oldunuz
  5. Lyrox1

Hocam yükte kaç alıyorsunuz ? max kaç derece gördünüz ?
  6. Lyrox1

Hocam Bu markayı hiç sevmiyorum kötü geliyor Daha tanıdık marka yokmu
  7. Lyrox1

Yapalım hocam.
  8. Lyrox1

Merhaba iyi günler hocam eskiden açmıştım bu konuyu fakat şu anlık stok soğutucuda kalmaya karar vermiştim şu an alma gereksinimi duydum PC açtım Valorant'ta girdim Afterburner ve MSI Center'dan baktığımda yeni açmama rağmen 75 78 dereceleri görüyordu hocam bütçemde çok yok bütçeyi aşmayacak...
  9. Lyrox1

Öneri Kule Tipi Soğutucu 242₺🔥

teşekkürler
  10. Lyrox1

Yeniden termal macun sürülmeli mi

Yeniden Sürmeye gerek yok. Kullanabilirsiniz Emin olmak istersenizde yeniden sürersiniz içinizdede kalmaz
  11. Lyrox1

Görev yöneticisi performans göstergeleri

hocam bu değerler normaldir
  12. Lyrox1

hocam dediğiniz oyunları tam olarak bilmiyorum ve ekran kartınız ne olduğunuda
  13. Lyrox1

doğrudur emin olmak istiyorsan bios girip bakabilirsin
  14. Lyrox1

500 TL işlemci soğutucu önerir misiniz??

stok soğutucu gidermi şuanlık
  15. Lyrox1

500 TL işlemci soğutucu önerir misiniz??

500 tl işlemci soğutucu önerir misiniz?? bu iyi midir? https://www.n11.com/urun/snowman-m200-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361667?magaza=ramtechdonanim İŞLEMCİ r5 5600
  16. Lyrox1

300 tl amd işlemci fanı önerisi

hocam snowman iyi bir markamıdır
  17. Lyrox1

300 tl amd işlemci fanı önerisi

merhaba anakrtım MSI B550M PRO-VDH AMD AM4 DDR4 işlemcim ryzen 5 5600 ekran kartı rx 6600 buna uygun işlemci fanı önerir misiniz? NOT:N11 den olursa iyi olur kupon var
Geri