Arama sonuçları: *

1. M.Barisk

P12 pwm kasa fanı alınır mı ?

kasanın halihazırda var olan fanları yeterli hava akışını sağlar bu tür premium fanları tercih etmen için gereken bir sebep yok
  2. M.Barisk

7800x3D için AİO önerisi istiyorum

Deepcool LT720 önerebilirim
  3. M.Barisk

7800x3D için AİO önerisi istiyorum

Kasanın modelini yazabilirmisin
  4. M.Barisk

Kasamın hava akışı nasıl geliştirilebilir?

fanların kalitesi bu gibi kasalarda çok önemli CFM ve RPM değerleri ne kadar kullandığınız fanların ? 1735142819 Benim kullandığım kasa sizin kasanıza göre daha az hava alacak yeri var fakat kullandığım fanlar çok üst kalite olduğu için sistem o kadar ısınmıyor işlemcim r5 5600 deepcool ak400 2...
  5. M.Barisk

Kasanın fan yönleri doğru mu?

ortadaki 2 fanın yönü yanlış ters çevir 5 hava girişi Sol/Ön + Ön ----- 3 üst 1 arka egzoz fan olsun yoksa öndeki 3 fanın aldığı hava direkt olarak hemen yanındaki fandan dışarı çıkmış olacak yani ekran kartı anakart m2 den hava geçmeyecek kısaca negatif hava akışı olacak
  6. M.Barisk

SilverStone Air Blazer 120RW Alinir mi ?

hocam hepsini ayni marka almak istiyorum zaten bu fanin beyazindan alacagim yani gorsellik acisindan da hos bir goruntu olacak 1 egzos fan var su an eski msi kasamida satacagim ekran kartim isiniyor undervolt yapmazsam pc kapanacak veya cok sesli calisacak bu fanlar ile o sorun ortadan kalkarmi ?
  7. M.Barisk

SilverStone Air Blazer 120RW Alinir mi ?

sorum yukaridadir arkadaslar kasam https://www.hepsiburada.com/cooler-master-silencio-s400-sakura-edition-micro-atx-tower-p-HBCV00004KRH59?magaza=PCJUNGLE bu modeldir on kapagi aciliyor kapali olsa bile sag ve sol da uzunlamasina hava bosluklari var sizce basliktaki fanlari almalimiyim kasa...
  8. M.Barisk

Bu Kasa İçin Hangi Fanı kullanmalıyım ? Statik Basınç Mı Airflow Mu ?

arkadaşlar kasam bu https://www.hepsiburada.com/cooler-master-silencio-s400-sakura-edition-micro-atx-tower-pm-HBC00004KRH58 micro atx bir kasa alan çok dar ve bunun üzerine airflow fan yerine statik basınçlı bir fan almak daha mantıklı diye düşündüm sizce hangi fan tipi daha etkili soğutma...
  9. M.Barisk

12CM Molex Fan önerebilir misiniz?

Merhaba msi mag forge 100m kasam var hava akışını daha iyi hale getirmek için 2 tane daha kasanın üstüne fan takmayı planlıyorum sistemde bu şekilde biraz daha serin çalışacağına inanıyorum yardım edermisiniz Not: molex istememin sebebi msi ın kasasının yanında gelen fanlar pwm ve o fanları 3...
  10. M.Barisk

Yardım RDR 2 Oyununda Sıcaklık Değerlerim

işlemci 80 derece bir sorun olur mu ? 1621067633 önerebileceğiniz kasa ve cpu fan varmıydı ? bütçem biraz kısıtlıda
  11. M.Barisk

Yardım RDR 2 Oyununda Sıcaklık Değerlerim

Arkadaşlar selamlar rdr2 oynarken bir şey dikkatimi çekti önlem almalımıyım karar veremedim bu yüzden yardımınız lazım sistem özelliklerim : R5 1400 Rx 570 OC Oyunu oynarken işlemcim 81-80 ve 79 arasında geziyor sizce fanı çıkarıp fanı temizlemelimiyim ? veya yeni bir fanmı almalıyım ? Ekran...
  12. M.Barisk

Termal Macun

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/yuksek-performansli-termal-macun-30gr_pdp_571777812 link
  13. M.Barisk

Termal Macun

Aslında 46 Liradan inmiş... Sizce Sahtemidir ?
  14. M.Barisk

Termal Macun

Arkadaşlar Selam Termal Macun alacağım fakat bilmek istediğim bir şey var markası bilinmeyen ile markası bilinen bir termal macunun arasında çok fark varmıdır ? Bilinmedik bir marka alırsam işlemcime zarar verirmi ? Gitti Gidiyorda Ucuz ama 'Yüksek Kaliteli' Termal Macun Olarak Başlık Yazılmış...
Geri