Arama sonuçları: *

1. MacWix

Corsair 5000d airflow kasaya arctic liquid freezer 3 360 sığarmı?

X Modelini kullanıyorum, gerçekten büyük bir kasa anakartı bilmiyorum ama sığacaktır.
  2. MacWix

corsair Icue fanlarını anakartım ile kontrol edebilirmiyim.

https://www.itopya.com/corsair-icue-sp120-elite-rgb-120mm-fan-3-lu-paket-lightning-node-core-kontrolcu_u13934 böyle bir ürün işinizi görür. ben commander core kontrolcü kullamıyorum hepsini bağlayabiliyorum böylelikle
  3. MacWix

corsair Icue fanlarını anakartım ile kontrol edebilirmiyim.

corsıar icue uygulaması ile istediğin şekilde kontrol edebiliyorsun, ekran kartındaki rgb kontrol edilebiliyor mu bilmiyorum
  4. MacWix

Gaming gen soğutucuyu iade alırmı macun kalmadı

Neden desin ki macun olmadan zaten kullanamazsın ki. Kullanmadan da ürünün sorunlu olduğunu nereden bileceksin ki. Kullanınca da doğal olarak macun silindi. Güzelce durumu anlatan bir not ile iade veya değişim istiyorum diyerek kargoya ver gitsin. Sorun çıkarılacak bir durum yok. Değişim olur.
  5. MacWix

Gaming gen soğutucuyu iade alırmı macun kalmadı

İade almazlar ama değişim yaparlar eğer dedeğin gibiyse. Değişim talep etmelisin.
  6. MacWix

Corsair ARGB yanmayan fanlar var

Icue tüm fanları görüyor mu hepsini tanıttınız mı? tanıttı iseniz doğru model olarak ve yer olarak mı seçtiniz? Bunları kontrol edin doğru ise uygulamayı silin ve asus, msı veya başka bir argb kontrol uygulaması ile deneyin sonra tekrar ıcue yükleyin düzelecektir.
  7. MacWix

Corsair Delta RGB Sıvı soğutma takılır mı ?

Yamuk oturtabilmiş zaten değiyormuş
  8. MacWix

Corsair Delta RGB Sıvı soğutma takılır mı ?

üste takamazsanız sıvı soğutucu ramlere ve mosfet soğutucularına değer, ön tarafa ise pek önermiyorlar. Biraz para biriktirip kasa yükseltmesi ile düşünebilirsiniz. Tabi 120 lik üste olabilir belki.
  9. MacWix

Öneri SIVI SOĞUTMA MI DAHA GÜÇLÜDÜR YOKSA HAVA SOĞUTMA MI

işlemciyi yükseltecekseniz sıvı tercih edin derim. rahat bi en 10 derece avantajın olur havalarda malum.
  10. MacWix

Çözüldü✓ SİSTEME UYGUN SIVI SOĞUTMA ARIYORUM

Görsel olarak kasamda güzel durur diye düşünüyorsan 120 sıvı alınabilir. Ama bence illa 120 alacaksanız o işlemci için kule tipi daha uyguna ve aynı performans alacağınız soğutucuda alınabilir.
  11. MacWix

Yardım SIVI SOĞUTMA ALACAĞIM YARDIMA İHTİYACIM VAR

O sisteme bu yakışır bence de
  12. MacWix

Yeni sıvı soğutucum sizce iyi mi yoksa kötü mü ?

Hayırlı olsun güzel
  13. MacWix

Ön panele sıvı soğutucu montajı

Bilgim yok
  14. MacWix

İşlemciniz gayet yeterli bir işlemci, termali kontrol ettiyseniz montajda, sorun yok gibi duruyor.
  15. MacWix

Dışarıdan içeriye doğru hava almalı radyatör iç tarafta kalacak şekilde, dışardan aldığı hava ile radyatörü soğutacak fanlar.
  16. MacWix

Yardım Asus Prime B550 M-K Ankartıma ARGB Fan Takabilirmiyim

Bende bundan var ama siz daha ekonomik bir üründe kullanabilirsiniz https://www.akakce.com/fan-kontrol/en-ucuz-corsair-icue-commander-pro-cl-9011110-ww-fiyati,875776438.html 1681269067 Birde alacaksanız 3 pin mi 4 pin mi sizinki ona göre bakın yanlış olmasın
  17. MacWix

4 kule tipi fandan hangisi daha f/p?

224 XT V2 olanı 1670934600 tabi fiyat 600 civarıydı yıllın başlarında
  18. MacWix

4 kule tipi fandan hangisi daha f/p?

Ben soğutucu ararken v2 nin incelemelerine bakmıştım ve kafama yatmıştı.
  19. MacWix

Bilgisayara Fan Konusunda Yardım

Fanlar için böyle bir şey işinizi görür https://www.amazon.com.tr/Akasa-CB001-Molex-4x3-Pin-%C3%87oklay%C4%B1c%C4%B1/dp/B001J2YRU2
Top Bottom