Arama sonuçları: *

1. M

Termal macun önerisi

ikisinde de yaşamadım açıkçası ama kry de bu problemi yaşayan kişiler olduğunu görmüştüm yabancı forumlarda da o yüzden hdy modelini öneriyorlardı bende o yüzden hdy modeline geçiş yapmıştım. Gaming laptop kullandığım için 6 ayda kesin değiştiririm belkide bu yüzden yaşamadım pump olayını
  2. M

Termal macun önerisi

Ben iki modeline kullandım laptopumda sıcaklık farkını anlamazsın bile sadece yüksek sıcaklıklardan dolayı kry hdy ye göre daha çabuk eskiyor o kadar. Şuan hdy modelini kullanıyorum
  3. M

Termal macun önerisi

Pump-Out a karşı hydronout ktyonaut a göre daha dayanıklı olur. Buda termal macunun ömrünü uzatır. İkisinin arasında aman aman bir sıcaklık farkı olmaz.
  4. M

Thermal Grizzly vs Arctic mx-4

Yıllardır Gaming Loptobum da Thermal Grizzly 12.5kw 1 gr kullanıyorum 2 şer defa yenileme imkanı veriyor ve çok memnunum.
  5. M

Termal Macun Tavsiyesi

thermal grizzly kryonaut 12.5 kW öneririm kendim de yıllardır kullanıyorum çok iyidir.
  6. M

Önerebileceğiniz termal macun?

Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/m·K olanını yıllardır kullanıyorum çok çok memnunum. 1 gram biraz pahalı gibi gelebilir ama çok iyi macundur. 1 gram ile 2 şer defa ekran kartı ve işlemci macun değişimi yapabilirsiniz
  7. M

Hangi termal macunu tercih etmeliyim

Aynen dostum bu ürün.
  8. M

Hangi termal macunu tercih etmeliyim

Thermal Grizzly Kryonaut Extreme 14.2mk/w öneririm. Bu pahalı dersen aynı ürünün extreme olmayan 12.5mk lık 1 gramlık olanları var. Yıllardır kullanırım mükemmel bir termal macun. 2 şer defa işlemci ve ekran kartı yenilemesi yapılabiliyor 1 gram ile
  9. M

Yardım laptop soğutucu önerisi

Laptobunun alt ızgaralarına bakacak olursak üst kısımda görüyor. Izgaralara uygun bir soğutucu sizin işinizi daha iyi görür. Bütçenizi biraz arttırırsanız İnca inc 611gms modeli var 5 fanlı. Kendin de kullanıyorum memnunum
  10. M

Leptop soğutucusu önerecek varmi?

Öncelikle Laptobunuzun alt ızgaralarına göre soğutucu alın. Hava deliklerine denk gelmeyen soğutucular bir işe yaramaz. Bu konuya dikkat ederek kendinize soğutucu seçebilirsiniz
Top Bottom