Arama sonuçları: *

1. MarsAndAress

AMD Ryzen 5 5600 Overclock

Merhabalar; OC yapmak istiyorum bir kaç defa denedim oyunlarda sorun olmuyordu ama cinebench testinde hata vermişti. şimdi tekrar yapmak istiyorum. donanımlarım aşağıdaki gibi; AMD RYZEN 5 5600 ID-COOLİNG SE-214XT ASUS ROG B550F ADATA D41 8X2 3200MHZ CL16
  2. MarsAndAress

Yardım Ryzen 5 5600 overclock

Anakart:Asus B550-F İşlemci:AMD Ryzen 5 5600 Soğutucu: ID COOLING Se-214XT Merhabalar daha önceden overclock denemesi yaptım fakat Prime95 ve cinbench testlerinde worker stopped hatası aldım o yüzden de vazgeçtim ayrıca clocktunner testinde golden sample aldı. Neler yapmam gerekiyor ne kadar...
  3. MarsAndAress

ORJİNAL Thermal Grizzly Kryonaut nereden temin edilebilir?

ben memnum daha sorun yaşamadım.
  4. MarsAndAress

ORJİNAL Thermal Grizzly Kryonaut nereden temin edilebilir?

Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun - Bilgisayar ve Konsollardaki tüm İşlemcileri, Grafik Kartlarını ve ısı Alıcıları Soğutmak İçin (1 gram) https://www.amazon.com.tr/dp/B011F7W3LU?ref_=cm_sw_r_apann_dp_X1R668FW8KRSPRRZEBFV Ben hydronaut almıştım orjinaldi.
  5. MarsAndAress

Yardım 5600 Soğutma normal midir?

Yeni alındığını o yüzden sordum yeni ise gerek kalmıyor geliyor direkt.
  6. MarsAndAress

Eğer uzun süre olmadı isə sistemi alali. Öncə iki karşılıklı vidayi sök. Sonra diğer vidaları diğer vidaları söküp yavaşça çevirmeye başla sonra çıkıyor zaten video bulursam atarım. 1681380708
  7. MarsAndAress

Bu attığım videolar iş görür iki aparat var hangisi sizde varsa ona göre halledersin.
  8. MarsAndAress

İntel mi amd mi işlemci 1681375448
  9. MarsAndAress

TUF GT301 ve 5600x en iyi hava soğutma önerisi

Id cooling Se-214xt güzel gider.
  10. MarsAndAress

csgoda 50 dereceydi dün akşam
  11. MarsAndAress

teşekkürler hocam.
  12. MarsAndAress

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Anakart: Asus Rog Strix B550-F Soğutucu: ID-Cooling Se214xt termal macun: thermal grizly hydronout prime 95 testinde 15 dkda 70 derecelere çıkıyor boşta ise 40-50 derece civarı geziyor bu değerler normal mi yoksa söküp tekrar macun mu sürmeliyim.
  13. MarsAndAress

Böyle bir işlemciye hangi sıvı soğutma yakışır?

Lian li ve nzxt benim tercihim olurdu. Bulunursa corsairde olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.
  14. MarsAndAress

hangi termal macunu almalıyım çok kafam karıştı

https://www.itopya.com/corsair-tm30-termal-macun/ https://www.itopya.com/cooler-master-mastergel-regular-termal-macun/ daha önceden ikisinide kullandım memnundum
  15. MarsAndAress

hangi termal macunu almalıyım çok kafam karıştı

İtopya'da Corsair, Cooler master gibi firmaların güzel macunları var onları tavsiye ederim high performance serisi özellikle.
Top Bottom