Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ İşlemci fanı aldım 2. El kazık yemişim şimdi fark ettim bedavaya vericem isteyene

Allah ıslah etsin böyle insanları ne diyeyim.. Geçmiş olsun.
  2. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ İşlemci fanı aldım 2. El kazık yemişim şimdi fark ettim bedavaya vericem isteyene

Birde güzel güzel yerler o parayı utanmadan. Ahlaksız insanlar ya. Bende ürün satıyorum yemin ederim yanıma gel iyice bak ondan sonra al veya alma diyorum ki Allah korusun kargo kırar eder alıcının kalbi kırılır miğdesi bulanır bu tarz durumlar yaşanmasın diye..
  3. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucuyu Değiştirdim Isı Arttı.

Bakırköy tarafındayım.
  4. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ İşlemci Soğutucuyu Değiştirdim Isı Arttı.

Söktüğünüz soğutucunun aparatı snowmanin aparatı ile farklı olabilir mi ? Onu bir kontrol edin. Eğer yüzeyi kaydırıyor ve cpu bloguna tam oturmuyorsa yapabilir. En kötü tutturduğunuz montaj aparatından söküp direk işlemci üzerine elinizle tam dengeleyip tutun bakın bakalım değerler değişecekmi...
  5. MasterOfPuppets

Silverstone PF240 Alınır Mı?

Öyle düşünmeyin neticede pompası arızalı cıktığında onlar uğraşacak. Bu halde satmak pekte işlerine gelmez diye düşünüyorum.
  6. MasterOfPuppets

Gamepad için usb dongle önerisi

Ara ara bakın farklı sitelere de bluetooth 5 bir adaptör gayet işinizi görecektir. https://www.amazon.com.tr/dp/B098K3H92Z/ref=asc_df_B098K3H92Z1652211000000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B098K3H92Z&linkCode=asn
  7. MasterOfPuppets

Sıvı soğutma ramlere değiyorsa ne yapılır?

2sinden birinden fedakarlık yapman gerekecek. Yada direk geniş bir kasa alıp hiçbirinden..
  8. MasterOfPuppets

Bu sıvı soğutmalardan hangisi daha iyi

Hepsi aynı pompa değil mi zaten. Bilgidim kadarı ile farkları sadece tasarım tarafında.
  9. MasterOfPuppets

Hangi sıvı soğutma daha mantıklı?

Alacaksanız hali hazırda yine indirime girmiş yakalayın. 2500 tl cok iyi fiyat. https://forum.donanimarsivi.com/konu/msi-k360-led-ekranli-sivi-sogutucu.531275/
  10. MasterOfPuppets

ARGB Kontrolcü Öneri ve Tavsiyesi

Satılan bu tarzlı kontrolcüler bana pek saglam gelmiyor genelde kendi sistemimde dahil olmak üzere xigmatekin fan gruplarını tercih ediyorum hem fanlar sessiz hemde animasyoları çeşitli ve akışkan fiyat performans konusunda komple bir set sizi daha az ugrstıracaktır.
  11. MasterOfPuppets

Öneri 5800X için sıvı soğutma önerisi olan? 240mm

Aynı işlemcide şu anda Phanteks in linkteki ürününü kullanıyorum. Gayet memnunum indirimli hali 1400 1500 bandına düşüyor. Takip etmenizi öneririm. https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11871
  12. MasterOfPuppets

Öneri Phanteks Galcier One 240mph

Phanteksin bir çok ürününü severek kullanıyorum kasamdaki cmaster 240 sıvı sogutmamı başka bir sisteme geçirip glacier one aldım bende inventustan hem görseli hemde gücü güzel tavsiye ederim.
  13. MasterOfPuppets

Snowman T5 mi Darkflash Darkair mi?.

Malzeme kalitesi çok daha iyi duruyor DarkAir'ın ben olsam onu tercih ederdim.
  14. MasterOfPuppets

İşlemci sıvı soğutma nasıl montajlanmalı ve pompa hızı kaç olmalı?

Evet Cpu fan da çalışması yeterli. Genelde cpu fan'a bağladığınızda da oto şekilde full güçte ayarlıyor.
  15. MasterOfPuppets

Şu anda o kasa için en mantıklı bağlantı düzeni bu zaten merak etmeyin. Ben genelde büyük boyutlu kasalar tercih etmekteyim bu tarz durumlarda ben çıkış tarafına da fan bağlıyorum yine dışarıya üfleyecek şekilde deli bir fark olmasada sürkilasyonu arttırdığı için o şekilde kullanıyorum.
  16. MasterOfPuppets

Pompa hızına müdahaleyi pek önermem oto mod'da kullanılması bence önemli hem malzeme ömrü açısından hemde ses açısından ayrıca sıvı soğutma radyatör fanlarının çıkışı mutlaka dışa üflemeli. Önden bağlanan sıvı soğutma için örnek konuşmak gerekir ise aslında evet bağlanıyor çalışıyor da ama elle...
  17. MasterOfPuppets

Çözüldü✓ Ryzen 7 5800X için sıvı soğutucu önerisi

Valla ben bugün 5600X teki cooler master ı söküp phanteksi takacaktım üşendim 5800x revizesinden sonra phanteks kurulumunu yapacağım güzel ürünleri var genel anlamda sessiz ve başarılı bir marka. Özellikle doların tırmanışı vs. ne rağmen harika bir indirim olmuş bu fiyat (geçen seneki fiyata...
  18. MasterOfPuppets

240 mm sivi sogutma ryzen 5 5600x

Teşekkürler 👍
  19. MasterOfPuppets

240 mm sivi sogutma ryzen 5 5600x

Az önce Phanteks glacier aldım. Bu fiyata alınabilecek en iyi gibi şu fiyatlar da. Sistemimdeki cm yide diğer sistemime aktaracağım..
  20. MasterOfPuppets

kasama egzoz fanı önerir misiniz?

Rgb şartınız yok ise ben genelde Arctic F12 ve Akasa - Viper alıp kullanmaktayım tabi fiyatlar uçmuş. Ses konusunda da gayet memnundum 2 üründen de
Top Bottom