Arama sonuçları: *

1. MeYuk

Ryzen 5 3600X, B450M-S2H Undervolt Nasıl Yapabilirim?

Merhaba, Ryzen 5 3600 kullanıyorum. Bende ısı konusundan şikayetçiydim. Hiç UV yapmadan sadece Snowman T6 Ultra hava soğutucusunu taktım ortalama 55-60 larda geziyor. Eğer ki 120 mm iade edebiliyorsan bence et T6 ultra işini çözecektir. İade edemiyorsan @2 arkadaşın paylaştığı video işe...
  2. MeYuk

Yardım Hayatımda gördüğüm en garip macun.

Kadir Hocam bence Thermalright ve sonrasında Gaminggen ile bir konuş belki bir yanlışlık vardır.
  3. MeYuk

Anakart değişikliği sonrası ısı artışı

Önceki anakartın belki ısı değerlerini doğru veremiyordu.
  4. MeYuk

5600 için soğutuci önerisi

Snowman T6 Ultra alınabilir
  5. MeYuk

Cpu soğutucu önerisi bekliyorum

Snowman T6 Ultra kullanıyorum. Sıcak yaz aylarında bile üzmedi
  6. MeYuk

Ryzen 5 3600 işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

snowman t6 ultra 2-3 ay önce aldım işlemci kendine geldi. Öneririm.
  7. MeYuk

Ryzen 5 5600 İçin uygun fiyatlı kule tipi soğutucu önetisi

Merhaba, Bütçeni 100 tl aşıyor ama Ryzeb 5 3600 de kullanıyorum. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html Fiyat performans soğtuculardan biri öneririm fakat çok güzel bir termal macunda alman lazım ben ; Kullandım sonuçlardan memnunum
  8. MeYuk

Yardım 5900X Aşırı Isınma Sorunu

12 Çekirdeğe sahip kendisi ısınması biraz normal ama önemli olan kasanın hava akımı sağlıklı mı kontrol edebilir misiniz?
  9. MeYuk

Gamepower kontrolcüsüne farkli bı marka fan bağlayabilir miyim

#rezerve aynı olayı bende merak ediyorum.
  10. MeYuk

RYZEN5 3600 SOĞUTMA ÖNERİSİ

Yükte 75-85 kabul edilebilir. Bütçeni söyler misin?
  11. MeYuk

Ryzen 5 3600 undervolt

Teşekkürler
  12. MeYuk

Ryzen 5 3600 undervolt

Bu değerleri nereden öğrenebiliriz
  13. MeYuk

R5 3600 için Soğutucu Fan

Flexy Silver [Donanım Arşivi] sistemini aldım bakalım gelsin ikisinin de testi yapılır yüksek ihtimal stok fandan iyi olacağını düşünüyorum bakalım
  14. MeYuk

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  15. MeYuk

Dostlarım , Flexy Silver [Donanım Arşivi] sistemini alan arkadaşlardan biri de benim işlemciyi yükseltme yaptım r5 3600 olarak malumunuz sistemin yanında Excavator Rainbow CPU Cooler Soğutucu hediye bu mu daha iyi performans sunar yoksa stok fan mı ? Ankete cevaplarınızı bekliyorum. Not...
  16. MeYuk

Termal Macun Önerisi

Cooler Master MasterGel Pro Tavsiyemdir daha yeni laptopum için kullandım. Kalitesini gösteriyor.
  17. MeYuk

all in one pc nasıl güçlendirebilrim

Maalesef satış yaparak prim kazanabilmek için size yalan söylemiş geçmiş olsun.
Top Bottom