Arama sonuçları: *

1. Meliordie

yeni konrolcü ve fan almak istiyorum

Evet edebilirsiniz.
  2. Meliordie

yeni konrolcü ve fan almak istiyorum

fan seçerken Pwm(4pin) uyumlu olmasına, cfm değerine özen gösterin. Kontrolcü olarak alfais'in 10lu ürününü tavsiye ederim.
  3. Meliordie

Ryzen 7 Pro 4750G RAM Overclock

Tuhaf bir durum, itopya ikinci el satmıyor diye biliyorum büyük ihtimalle sıfır aldınız, fakat anlattığınıza göre sıfırlık bir durum yok, sadece işlemci olarak mı aldınız yoksa hazır toplanmış sistem miydi? Bence değişim talep edin, çünkü hyperx ramlere amd'nin tam uyumu var, ilk başta olmasa da...
  4. Meliordie

Rica ederim seninkine benzer kitler var bende Hyperx Predator 3000mhz CL15 hynix bellek çipli sorunsuz şekilde 3466mhz kullanmaktayım. 1623613825 B450m S2H V2 ile
  5. Meliordie

Her ankart markasında ayarlar ayrı olmakla beraber kimi zaman aynı marka anakartın farklı modellerinde bile ayarlar değişiklik gösterdiğinden dolayı bu konuda uzaktan destek veremiyorum, anakartının tam model ismini internette aratarak gerek türk gerekse yabancı kaynaklardan bilgi edinmeye çalış.
  6. Meliordie

3200'e al ilk etapta sonra hiçbir ayarı kurcalamadan MHz değerini yukarı çek kademe kademe bakalım sonuç ne olacak.
  7. Meliordie

Xmp profile seçeneklerinde hangi MHz seçenekleri mevcut?
  8. Meliordie

Bios güncel değil ise günceller misiniz?
  9. Meliordie

OC İçin önerilen ayarlarım nasıl olmalı?

Xmp aç, herşeyi autoda bırak, voltajı 1,45 yap ilk etapta MHz değeri gir örneğin 3600 olsun. Aç sistemi test et sorun yok ise MHz arttır kilitlendiği, açılmadığı noktaya geldiğinde bir önceki ayara dön, bu sefer voltaj düşürerek ilerle inebildiğin en alt voltaja in kaydet ve çık, çok fazla...
  10. Meliordie

MSI Gtx 1660 süper aero ıtx oc sıcaklık değerleri

Witcher ağır bir oyun, gpu zorlar tek fanlı bir 1660 Super için model için değerler normal gibi sonuçta güçlü bir kart. 1622761465 1622761526 Çok takıntılıysan paraya kıyıp çok kaliteli bir macun ile yenileyebilirsin 3,5 derece rahat fark yaratır.
  11. Meliordie

Ryzen 5 5600x için max 250TL Soğutucu Tavsiyesi.

Arctic x7 al 10 derece daha serin çalışır macun olarak Mx4 kullan.
  12. Meliordie

Arctic mx4 eşdeğer termal macun

O fiyat skalasında alınabilecek en iyi macun o, Daha iyisi için daha üst bütçeler gerekiyor. DA YouTube'da kıyaslamaları var.
  13. Meliordie

Ryzen Undervolt Rehberi

Amd anakartlar genel olarak voltajı bol keseden verir, fazladan bu enerji bize ısı olarak geri döner.. Bunu çözmek için küçük bir rehber hazırlamak istedim. Burada herhangi bir overclock tavsiyesi vermeyeceğim çünkü bildiğiniz üzere her anakart ve her işlemci için durumlar farklıdır. B450m s2h...
  14. Meliordie

Snowman t6 soğutucu nasıl?

Buz gibi oyunlar dilerim. :)
  15. Meliordie

Snowman t6 soğutucu nasıl?

6 adet bakır boru geçiyor snowman'dan çin işi ama fp ürünü Aralarında deli gibi fark yok 2 3 derece için o parayı vereceğine düzgün bir işlemci macunu ile aradaki farkı kapatırsın ucuz olanı al, totalde yakın paralar ödesen de daha sonra sürecek kaliteli bir macunun kalır elinde, tabi termal...
Top Bottom