Arama sonuçları: *

1. Merdo.

Öneri Kule tipi soğutucu önerisi

dark freezer x128 kullandım gayet memnundum hocam
  2. Merdo.

Ryzen 7 7800X3D için hangi soğutucuyu tercih etmeliyim?

Ömrü kısa olmuyor sıvı soğutucuların 😊
  3. Merdo.

Ryzen 7 7800X3D için hangi soğutucuyu tercih etmeliyim?

Alacaksan sıvı soğutma al attığını.
  4. Merdo.

HANGİSNİ almaLİYİM BEYAZ 360MM SİVİ. SOGUTMA

DeepCool LS520 SE White var bende yani beyazı çok tatlı duruyo kasada hocam :peepokalp: Yani bu alacağın Beyaz sıvı soğutucu 360mm çok tatlı.
  5. Merdo.

Zalman 240mm soğutucu yüksek sıcaklık

Aldırma böyle insanlara hocam :D
  6. Merdo.

Zalman 240mm soğutucu yüksek sıcaklık

Hocam inanın ilk açıp bakmak zor geliyor bir şey yaparım korkusuyla ama rahat ol :) eğer evde matkabın varsa 1 dakikanı almaz açıp bakman sonra geri vidalarsın bir şey olmuyor.
  7. Merdo.

Termal macun önerisi

Tamamdır hocam bunlardan birini alacağım teşekkür ederim bütün cevap verenlere :peepokalp:
  8. Merdo.

Termal macun önerisi

Arkadaşlar MX-6 ve MX-4 kullandım hep bunlardan çok daha iyi olan termal macun var mı ? Çakma olmasın attığınız linkler :D
  9. Merdo.

Bu kasaya bu soğutucu sığar mı?

Hocam merhaba ben dün akşam DeepCool LS520 SE WH Sıvı Soğutucu Aldım Kasama sığar mı üst kısmına ? RAM'lerimin markası XPG 6000 DDR5. Anakartım Gıgabyte B650M S2H Bugün yukarıdaki 120mm fanları birleştirdim diğer fotoğrafta ayrı duruyo ama onları birleştirdim bugün vidalayıp. Kasa modelim Zoko...
  10. Merdo.

ryzen 9 7900x3d soğutucu önerisi

Hocam yukarıdan ve iç görünümü böyle kasamın detaylı bir çekim yaptım belli olsun diye aldığım sıvı soğutucu radyatörü ve fanları çok rahat takabilirim dimi problemsiz ? İki ram var fotoğrafta her iki RAM'ın boyutu boyuna göre ölçtüm 13 geliyor kasa üst mesafesi 29 geliyor doğru mu ölçtüm...
  11. Merdo.

ryzen 9 7900x3d soğutucu önerisi

Hocam merhaba zoko melody white kasam var deepcool ls520 se wh almayı düşünüyorum veya LT520 modelini her ikisinden birini alacağımda lafı fazla uzatmadan kasamın yukarısına problem yaşamadan rahat bir şekilde monteleyebilir miyim ?
  12. Merdo.

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim 2 İşlemci soğutucu hangisi iyi?

Aynen hocam bütçe dostu tam :D Ve sıvı soğutucuların bazılarını geçiyor testlerde.
  13. Merdo.

Hocam kasamın fotoğraflarını görmüşsündür ön taraftaki fanları çıkartıp bu attığını takmam lazım ve bunuda önermiyolar iyi soğutmaz diye ben en iyisi beyaz soğutucuyu alayım :D
  14. Merdo.

Tamam hocam çok teşekkür ediyorum cevapların ve bilgilendirmelerin için montelediğim zaman atarım buraya yeni soğutucuyu :peepokalp:
  15. Merdo.

%2 lik performans bile olmaz dedin hocam sana güvenerek yarın kesin siparişi veriyorum hayırlısıyla beyaz kasama beyaz yakışır :D Sıvı soğutucuya da ekstra para vermemiş olurum.
  16. Merdo.

O zaman RGB'li alırım hocam seni mi kırıcam :D
  17. Merdo.

O zaman Assasini alıyorum yarın hocam beyazını https://www.gaming.gen.tr/urun/384826/thermalright-peerless-assassin-120-white-tl-c12w-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ ARGB'siz modelini mi alsam ARGB olan modelini mi aslında beyaz soğutucuda ARGB pek iyi gitmez bence dimi hocam ?
  18. Merdo.

Beyaza aşığım hocam kasayı zaten o yüzden beyaz almıştım. Ne gibi fark olur % kaçlık ?
  19. Merdo.

Bunun neden beyazı yok ya :cry:
Top Bottom