Arama sonuçları: *

1. Method

Çözüldü✓ R5 5600 İÇİN SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

Görmemişim özür diliyorum.
  2. Method

Çözüldü✓ R5 5600 İÇİN SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-214-xt-argb-fiyati,233903906.html
  3. Method

İşlemcim 80-82 derecelerde geziyor

Hocam tahminimce sığar çünkü bu kasanın aynısı abimde var ve abimin kasasına sığıyor. Camına değmesine ramak kalıyor.
  4. Method

Güzel soru. Kasan minimal bişe ise uymayabilir. Ama büyük veya ortalama ise al geç. 1703797752 Nasıl hesaplarsın tam olarak bilmiyorum ölçüm olarak bakman lazım
  5. Method

Stok ile 5600 soğutulmaz hocam. Kule tipi yeterli olacaktır. 1703785300 https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-214-xt-argb-fiyati,233903906.html 1703785317 Önerim budur
  6. Method

Yardım Arkadaşlar artık bıktım şunun bir çözümü var mı

Hocam garantisi duruyorsa aynı bunun gibi bir video çekin. Fanı elinizle durdurun falan. Gerekeni yaparlar umarım.
  7. Method

Yardım İşlemcim Çok Isınıyor

5600 stok ile soğutulamaz. Yeni soğutucu almanız lazım
  8. Method

termal macun erir mi?

Şu an için gerek yok sanırım. Değerler normal ise sonra yaparsın. Ama eninde sonunda yapman lazım.
  9. Method

termal macun erir mi?

Hocam yapın bu arada
  10. Method

termal macun erir mi?

Hocam tamam iyi macunda 3.5 yıl fazla değilmi :D? Normalde 6 ayda bir bakım olması lazım ama 3.5 yıl baya fazla. 1688730587 Çok iyi değer aslında
  11. Method

termal macun erir mi?

Hazır sistemde elbette sürülmüş halde gelir çünkü macun sürülmeden işlemci cayır cayır yanar.
  12. Method

termal macun erir mi?

Hocam 110 derece ne öyle ? Bir an önce bakım yapmanız lazım eğer bütçeniz varsa macun olarak arctic mx-4 alın (başka bir macunda olabilir) ve ayrıca detaylı toz bakımı yapın yoksa çok uzun gitmez o laptop.
  13. Method

Çözüldü✓ Termal Macun Önerisi

Arctic MX-4
  14. Method

600₺ İşlemci Soğutucu öneri

Belki model öneremem ama kule tipi almanı tavsiye almanı öneririm
  15. Method

Hangi Termal macunu almalıyım ?

MX-4 almalısın bence
  16. Method

İki sıvı soğutucu arasında kaldım

Msı tercihimdir