Arama sonuçları: *

1. Midorchys

100 150 tl laptop soğutucu.

Önerin var mı? JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. Midorchys

100 150 tl laptop soğutucu.

Havalar sıcak olduğundan pc 89 derece çalışıyor biraz düşürmek için içini açıp tozları aldım macun yeniledim format attım birde soğutucu almayı düşünüyorum pc günde 10+ saat çalışıyor ondan kaliteli uzun ömürlü birşeye ihtiyacım var bu bütçede öneri verirseniz sevinirim 50 TL ekle bunu al...
  3. Midorchys

MSI Afterburner nasıl kullanılır?

teşekkür ederim
  4. Midorchys

MSI Afterburner nasıl kullanılır?

Arkadaşlar oyun oynarken sağ üstte küçük bi şekilde İşlemci ekran ve ekran kartımın sıcaklığı ile fps'imi görmek istiyorum. Duyduğum kadarıyla bu program ile fan hızını arttırabiliyoruz. Laptopumun fan hızınıda bi tık arttırmak istiyorum. Nasıl yapacağım?
  5. Midorchys

Laptop soğutucu önerisi/Evde soğutma yöntemleri

Teşekkür ederim önerileriniz için.
  6. Midorchys

İyi düşürmüş :D teşekkür ederim
  7. Midorchys

Havalar çok sıcak olduğu için laptop da haliyle aşırı ısınıyor. F/P soğutucu önerir misiniz? Tam bir bütçem yok çok ekstrem bişeyde aramıyorum. İşimi görsün yeter. Bildiğiniz evde yapabileceğim soğutma yöntemleri varsa söylerseniz mutlu olurum.
  8. Midorchys

Yardım Laptop bilgisayarın parçalarını değiştirme/güncelleme.

En azından 512ssd ye geçip ramı 16 yapabilirim değil mi
  9. Midorchys

ASUS FX505GD BQ108. https://www.epey.com/laptop/asus-fx505gd-bq108.html
  10. Midorchys

Dostlar ben Malatya'da oturuyorum. Burada elinden her iş gelen bi bilgisayarcı var. Servisin 5 bin istediği işi 1k ya halletmişti şimdiye kadar hiç götürdüğümü yapamadığı olmadı. Baya da biliniyor. Bu usta benim bilgisayarın harici ekran kartını değiştirebilir mi? GTX1050 mi GTX1650 ile 256GB...
  11. Midorchys

Sıvı soğutma yeterli performansı vermiyor

Hava soğutma da alabilirdiniz sadece oyun oynayacaksanız. Termal macun olarak https://m.n11.com/arctic-mx-4-2019-edition-4-gr-termal-macun-P409435286?gclsrc=aw.ds&gclid=EAIaIQobChMInZaErJjw6QIV1LLVCh3adwQvEAYYASABEgJQtfD_BwE Hava soğutma olarak...
  12. Midorchys

İşlemci soğutucu nasıl değiştirilir?

Video atabilir misiniz JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Midorchys

Bütçe konusunda sıkıntım yok ama gidip çok pahalı bişey önermeyin R5 3600 a t6 ultra takıcam JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Midorchys

Arkadaşlar ben soğutucu değişeceğim termal macun da değişmeli miyim yanında? Pcyi alınca geldiği gibi değiştiricem. Değişmeli ise macun öneriniz varmı JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Midorchys

R5 3600 için soğutma.

Özelden ataydın abi üretimi olmuyor daha ben almadan bitirirler şimdi ortada kalırız [emoji3] JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  16. Midorchys

R5 3600 için soğutma.

Çindeki 2. Dalga JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. Midorchys

R5 3600 için soğutma.

İşlemcinin kendini boostlamasına dokunmam ama ben alıp ayrıyeten oc yapmam JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. Midorchys

R5 3600 için soğutma.

T6 ultra demeyin hiçbir yerde stoğu yok üretimi durmuş. Çok pahalı olmayan corsair carbide spec delta ya sığacak Bi soğutma önerir misiniz. İyi soğuttuğu sürece sıvı, hava farketmez. Oc yapmayacağım ve sadece oyun oynayacağım. JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  19. Midorchys

T6 ultra satıştan mı kalktı?

Stokta değil JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom