Arama sonuçları: *

1. Monaarch

Yardım i3 12100F için 2. el soğutıcu

İşlemciyi soğutmak için yüksek devirde çalışıyordur fanin oturup oturmadığından emin ol hocam. Aynı işlemci stok fan kullanıyorum ses yapmıyor
  2. Monaarch

sistemimin sıcaklığı nasıl?

İmza da sistem gözükmüyor. İşlemci her halükarda iyi ama ekran kartı bi tık fazla güçsüz bi kartsa baya fazla
  3. Monaarch

i3-10100F için kule tipi soğutucu tavsiye

O işlemciye stok rahat bir şekilde yetiyor hocam fanı yerine tam oturttuğuna eminmisin.
  4. Monaarch

Yardım i3 12100F soğutucu önerisi

Onlarda yanlış takmıştır fanı 😀 sıcaklık sorunu yaz 10 tane mesaj vardır sorunu olan yazıyor sadece sorunu olmayan yazmıyor ki bende stok fan kullanıyorum uçak kalkar gibi ses yapmıyor birçok kişide de böyle demek ki sizin fanda bi sknti var stok fanin genelinde sknti yok yetiyor ve sessiz çalışıyor
  5. Monaarch

Sna demiyom ya öbür adama yazıyom :)
  6. Monaarch

Ben kullanım mullanım anlamam :) başıma geldi ordan bilyiorum oyunlarda 80-90 lara dayanıyordu meğer fanı oturtamamış 20 dereceye kadar düştü sıcaklıklar ya macunda sıkıntı var yada fan oturmadı stok fan yetiyor bu işlemciye
  7. Monaarch

Normal şartlarda imkansız hocam büyük ihtimalle fanın tam oturmamış
  8. Monaarch

Öyle anlaşılmaz hocam bi sıcaklık testi yap bakalım oyunlarda kaç görüyor afterburner ile bak bi
  9. Monaarch

bu işlemciye stok yetiyor hocam niye fan almak istiyorsun sıcaklıkların yüksekmi
  10. Monaarch

Yardım İ3 12100f soğutucu bütçe 2000

6 ay da çok değil ama şunu biliyorum ki bu işlemciye stok fan yetiyor sıkıntını soğutucu almakla çözmek yerine sıkıntıyı bulmakla çöz bence hocam. Gerekirse bi termal macun yenile ucuz zaten fanıda güzelce oturtup dene
  11. Monaarch

Ne zamandır kullanıyorsun çok olduysa macun yenileme vakti gelmiştir
  12. Monaarch

O işlemciye stok yetiyor hocam aynısı başıma geldi 90 lara çıkıyordu sıcaklık meğer fanı tam oturtamamışım dikkat edersen büyük ihtimal sende de öyle bir sıkıntı var şuan stokla kullanıyorum gayet iyi
  13. Monaarch

Ekran kartı soğuta Upgrade 84 derece gördüm

Macun yenileme vakti gelmiş demek
  14. Monaarch

The Last Of Us İle Msi Afterburner Arasında 10 Derece Fark var

Sonradan yaptığım HWiNFO testiyle oyunun gösterdiği sıcaklık aynı çıktı. Demek ki MSİ yanlış göstermiş
  15. Monaarch

The Last Of Us İle Msi Afterburner Arasında 10 Derece Fark var

Sıcaklık değerlerine baktığımda the last (oyun ayarlarından açınca) ekran kartı sıcaklığını 10 derece fazla gösteriyor. Bunların hangisi doğrudur acaba az bi fark da değil
  16. Monaarch

Çözüldü✓ İ3 12100F İçin Hava Soğutma Tavsiyesi

Arkadaşlar sıkıntı benim fanı tam oturtmamış olmaşmış :) anakartın arkadan ayaklar çıkınca oturdu sanmıştım meğer ayakların içinden çivi gibi onları sıkacak şeyinde çıkması gerekiyormuş. Stres testinde 1. dakikada 90 lara dayanan işlemci şimdi 60 larda dolanıyor :) Yardımcı olan herkese...
  17. Monaarch

eyvaallah hocam çok sağolasın
  18. Monaarch

Hocam sağolasın kasanın yan kapağı açık denedim fayda etti gerçekten 80 lerden 70 civarlarına düştü eskisi kadar da hızlı yükselmedi sıcaklık. Bu arkadaki fanı düzeltsek daha da fayda eder mi? acaba
  19. Monaarch

Arkadaki fanı söküp tersmi çevirmem lazım hocam. Şimdi yan kapağı açık aida yaptım sıcaklık yine 85 lerde rdr 2 girdim öyle deniyorum şuan kapak açık
Top Bottom