Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Çözüldü✓ Lian Li lcd Fan Alınır mı?

Sanmıyorum neden bozulsun akvaryum kasalarda en çok tercih edilen fanlar
  2. MovesLikeJaggeR

Çözüldü✓ Lian Li lcd Fan Alınır mı?

Lcd ler görünüş olarak daha hoş görünüyor ben normalini kullanıyorum oda güzel ama değişirsem reverse lcd almayı planlıyorum ilerleyen zamanlar da
  3. MovesLikeJaggeR

7800x3d için sıvı soğutma öneri

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-lian-li-galahad-ii-lcd-sl-infinity-g89-ga2alcd36inw-00-360-mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,534510378.html Bende bununla kullanıyorum yükte 75 derece görüyorum
  4. MovesLikeJaggeR

Ryzen 7 7800X3D işlemci için soğutma?

Ben 360da 70 dereceleri görüyorum normal mi bazen 75lere çıkıyor
  5. MovesLikeJaggeR

360MM Sıvı Soğutma Önerisi

Dostum arctic indirimleri vardı onlara baksana şuan ki fiyatlar bedava
  6. MovesLikeJaggeR

Öneri Beyaz sistem için sıvı soğutma ve fan önerisi

Teşekkür ederim 5 6k ya o kadar çok çeşit var ki hangisi olsun karar veremedim
  7. MovesLikeJaggeR

Sendr de 7800x3d vardı demi dostum değerler nedir sıcaklık bu soğutma ile 1716739153 Tamamdır dostum teşekkürler
  8. MovesLikeJaggeR

Bu fiyatlara nzxt nin de fanları var ama kasa h9 flow olacak nzxt alsam daha mı iyi olur 1716712686 https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Liquid-Freezer-III-420-A-RGB-White bu nasıldır ön sipariş olduğu için fiyat böyle yazıyor beyler site güvenilir midir acaba
  9. MovesLikeJaggeR

8k sadece soğutma değil 7x de argb beyaz fan için de dahil
  10. MovesLikeJaggeR

Aslında 6.5k ya id cooling alacaktım lcd ekranlı ama o kampanyayı kaçırdım 5k fiyat bandında bunlar var cooler master modelleri var
  11. MovesLikeJaggeR

Msi soğutucuları çok sesli oluyor diyorlardı 1716701918 Ayrıca rgb imiş o bana argb lazım
  12. MovesLikeJaggeR

Beyaz sistem diziyorum kasa h9 flow alacağım 7x argb fan ve beyaz 360mm argb sıvı soğutma lazım uyumlu olursa daha iyi olur arkadaşlar var mı önerisi olan ? Diğer parçalar içinde verebilirsiniz öneri işlemciyi aldım 7800x3d
  13. MovesLikeJaggeR

Sıvı soğutucu 3k altında

Dediğim gibi arkadaş 360 aldı kendine bende boşa çıkınca aldım 2k ya hava soğutma parası neredeyse 1.5k olmuş :)
  14. MovesLikeJaggeR

Sıvı soğutucu 3k altında

Herkesin kendi tercihi ben 4 5 aylık aldım arkadaştan 2k ya bana uyguna geldi
  15. MovesLikeJaggeR

Sıvı soğutucu 3k altında

Cooler master 3k civarı varsa al derim arkadaştan 12400f için aldım 75 derece olan stok fan ile bu cooler master ile boşta 40 yükte 50 55e düştü
  16. MovesLikeJaggeR

Öneri Bu Sıvı Soğutma Alınır mı

Beyler bunun argb değil de rgb olanını arkadaştan 2bine almak mantıklı mı daha 5 6 aylık cihaz kendine 360 aldı bende onu alayım diyorum
  17. MovesLikeJaggeR

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

Teşekkğürler
  18. MovesLikeJaggeR

garantisi var daha alalı 5 6 ay oldu
  19. MovesLikeJaggeR

mesela kasada argb fanlar var onlara göre ayarlayabilir miyim bir de arkadaştan master liquid ml240L v2 modelini 2k ya almaya değer mi
  20. MovesLikeJaggeR

2sinde de ışık oluyor :)
Top Bottom