Arama sonuçları: *

1. M

Sıvı soğutucu montajını nasıl yapmalıyım?

dakika 12.44e bakın hocam. Eğer bu videodaki gibi yüksek ramden dolayı takamıyorsanız ya ön panele takacaksınız ya da başka soğutucu alacaksınız. şu videoyada bakbilirsiniz hocam farklı şekilde takabilirsiniz fakat performans düşüklülüğü ve ömür kısalması gibi durumlar olabiliyor.
  2. M

Çözüldü✓ Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu

hocam eğer kule tipi kötü görünüyor, ben sıvı soğutmanın görüntüsünü seviyorum demiyorsanız bu fiyatlarda kule tipi almanız daha iyi olur. Fakat diyorsanız ise kaliteli 240mm veya 360mm almalısınız. Bu aralar f/p sıvı soğutma bilmiyorum maalesef başka arkadaşlar yardımcı olsun.
  3. M

Kasa fan rgbsi değişmiyor

Selamlar. Kasamda 4 tane fan vardı ve 4 fanın pwm ve rgb'si anakarttaki sys fan1'e ve jrgb1'e takılıydı. Bugün eski kasamdaki 4 fanı ve argb kontrolcüyü yeni kasama taşıdım. Yeni taktığım 4 fanı rgb kablolarıyla beraber kontrolcüye taktım. Kontrolcüden çıkan pwm girişini sys fan2'ye, jargb...
  4. M

Kasanın altına nasıl fan eklenir

şu şekilde yaptım hocam yukarıdakileri. Kasanın önüne doğru olan fan, İşlemci soğutucusuna gidecek olan soğuk havayı çekmesin diye böyle düşündüm.
  5. M

Kasanın altına nasıl fan eklenir

Selamlar. Raijintek ponos ultra ms4 kullanıyorum. 1.sste işaretlediğim yere taktığım fanları iç kısıma doğru taktım çünkü dış kısıma sığmıyordu. 2.sste işaretlediğim yere ise fanı vidalamak çok zordu çünkü altına el girmiyor ve tornavidayı döndüremiyordum. Alt tarafa takamayınca 3.ssteki gibi...
  6. M

LE500 & Ryzen 5 7600X

hocam arkadaşın dediği şey doğru. LE500 giriş seviye bir sıvı soğutma. FAKAT dediğiniz üzere full yükte 90 dereceye kadar çıkmaması lazım diye biliyorum ben de.
  7. M

Yardım Team T-Force Siren 240mm Bu sıvı soğutma nasıldır

sıvı soğutma görüntüsüne takılmıyorsan frost commander alabilirsin (fakat şu an 2000 lira civarı stok yok) veya ona aşırı yakın olan model phantom spirit alabilrisin.
  8. M

Cpu soğutucu kabloları doğru mu taktım

15.13 izleyin bi hocam
  9. M

Cpu soğutucu kabloları doğru mu taktım

kasanın fanları birbirine tren şeklinde bağlıdır büyük ihtimalle. Açıkta olan ucu bulup anakartta sys fan kısmına takacaksın
  10. M

FROST COMMANDER SIVI SOĞUTMAYI AĞLATTI

boşta 28 ne kanka pcyi kapatsan daha sıcak durur herhalde Ç:D
  11. M

Kule tipi soğutma montajı

bi vidayı tamamen sıkıp diğerine geçmek yerine 2 vidayı sıra sıra sıkın. Artık vida zorlamaya başladığında daha fazla güç uygulamayın yeter o 1731971078 ağırlaşınca çeyrek tur daha döndür bırak sonra. Aşırı sıkmaman lazım
  12. M

Öneri 360mm sıvı soğutma önerisi

o işlemcinin o soğutucu ile 90 derecelere çıkmaması lazım. O yüzden diyorum sizde bir problem olabilir mi diye.
  13. M

katılıyorum. Sizde bi problem olmadığına emin misiniz? Cinebench r23te max 69 derece gördüm ben. Genel olarak max 75 gördüm o da 2-3 saniyeliğine sürüyor daha fazla ısınmadı hiç.
  14. M

kesinlikle frost commander almalısın. 1731871031 hocam bende de 7500f phantom spirit var nerde 90 derece söyle ben de deneyeyim.
  15. M

240mm sıvı soğutucu seçimi

160'a sığmıyor maalesef 165 olsa sığardı.
  16. M

dakika 11.34'e göz atın hocam. Eğer derseniz ben kule tipinde ramlerin görünmesini istiyorum, bu şekilde montajlayabilirsiniz FAKAT testte de göreceğiniz üzere ısıda farklılık olacaktır.
  17. M

sıvı soğutma güzel görünüyo o yüzden istiyorum demiyorsan frost commander alabilirsin.
  18. M

Argb çoklayıcısına en fazla kaç fan takılır.

Selamlar. çoklayıcının 1 girişine en fazla kaç fan takılabilir? Elimdeki fanlara slot yetmeyecek büyük ihtimalle 1-2 slota 2 fan bağlasam sorun olur mu?
Top Bottom