Arama sonuçları: *

1. Nanaka

ARTIC FREEZER 360MM SU SESİ

performansı düşürür derken işlemcinin performansını mı yoksa sıvı soğutucunun performansını mı?
  2. Nanaka

sorun olur mu pompanın ters takılmış olması?
  3. Nanaka

bir sıkıntı olur mu? 1678376142 R7 5800X3D B550M DS3H 1678376159 bir soeun olur mu pompanın ters takılmış olması?
  4. Nanaka

bu şekilde montajladım ilk açılırken geliyor su sesi şuan duymuyorum ama kasanın camını açıp iyice yaklaştığımda hafif su sesi duyuluyor böyle kabarcık gibi dıtıt dıtıt dıtıt dıtıt gibi ritimli çıkıyor
  5. Nanaka

yeni taktım ilk kez çalışıyor ama ilk açarken böyle sanki pc çalışmadığın için içinde ki sular sabit duruyorya o yüzden güç verince pompa dönüyor ilk açılışta o yüzden ses yapıyor diye düşünüyorum öyle midir acaba?
  6. Nanaka

Arkadaşlar sıvı soğutmadan su sesi geliyor kulağa saçma gelebilir farkındayım ama yeni pc topladım kasanın güç düğmesine basar basmaz bi su sesi geldi şuan kesildi gibi çok az geliyor bu normal midir? baloncuk çıkarır gibi ses geliyor hani nasıl anlatsam bilemiyorum işte normal midir?
  7. Nanaka

B550M DS3H ARCTIC LIQUID FREEZER II 360MM UYUMLU MU?

Böyle oldu sığmadı yanlış mı yapıyorum acaba lütfen yardım
  8. Nanaka

NZXT RL-KRX73 VS ARCRİC LF II

lanc lancool pardon kafa yandı ya
  9. Nanaka

Lian Li Galahad da problem yaşayan çok gördüm benim bütçem 4k mümkünse güzel beyaz bir 360mm lik sıvı soğutucu ya da diyahda olur ama öncelik beyaz önerebilme şansınız var mı?
  10. Nanaka

https://www.hepsiburada.com/nzxt-rl-krx73-rw-kraken-x73-rgb-sivi-soutucu-p-HBCV000025R0K1?magaza=Aptek&url_src=and-product-detail Arkadaşlar bu soğutucuyu mu alayım yoksa arctic liquid freezer ii 360mm mi alayım? bu hepsiburada da indirim de bütçeme yetiyor kasam da beyaz renk olduğu için baya...
  11. Nanaka

Artic Liquid Freezer II 240mm R7 5800X3D i soğutabilir mi?

hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? ve hangi oyunları oynuyorsunuz?
  12. Nanaka

Artic Liquid Freezer II 240mm R7 5800X3D i soğutabilir mi?

Arctic liquid freezer II 240MM almayı düşünüyorum R7 5800X3D işlemciyi soğutabilir mi? 280mm likte alabilirim fakat kasa olarak lian li lancool II meesh kullanacağım üst tarafa en fazla 240mm lik sıvı soğutucu destekliyor başka hava akışı güzel mesh kasa önerileriniz varsa 280mm lik...
  13. Nanaka

ID-Cooling SE-214-XT Bu sistemime ve kasama uyar mı?

12400f öyle ahım şahım bir işlemci değil bu soğutma bence gayer yeterli bir sürü siteden 12400f için olan yorumları okudum full yükte 60 dereceyi bile geçmiyormuş fiyatı da 600 tl civarı 224xt ile arasında ki fark bir kaç dereceymiş ama 400 tl fiyat farkı var siz bilirsiniz
  14. Nanaka

O zaman bunu alıyorum, ne diyorsunuz?
  15. Nanaka

Teşekkürler, evet sistemi alırken özelleştirip bu kasayı seçtim bilerek çünkü hazır sistemlerde klasik her tarafı camla kapalı dandik kasalar kullanıyorlar sonra bilgisayar hava alamıyor aşırı ısınıyor bi 400-500 koyup bunu aldım işte her yerinden hava giriyor baya güzel kasa soğutması çok iyi...
  16. Nanaka

Arkadaşlar merhaba bu işlerden pek anlamam biraz araştırdım ve bu soğutucunun işlemcim için yeterli olduğunu ve fp olarak baya başarılı olduğunu öğrendim sistemimin özelliklerini ve kasamı buraya bırakıyorum sistemime uyumlu olur mu yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom