Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Çözüldü✓ Artic MX-6 Teknobiyotik orjinalliği

Teknobiyotik güvenilirdir, orijinal satar.
  2. Nicksiz

Yardım artic mx4 (sıcaklık) sorunu

Şuan ki sattığı sahte. Ama sen aldığın zaman yine bu ürünü sattıysa muhtemelen sanada sahte gelmiştir.
  3. Nicksiz

Yardım artic mx4 (sıcaklık) sorunu

Nereden aldın?
  4. Nicksiz

1000 TL CPU Soğutucu önerir misiniz ?

Bu model hakkında bilgim yok.
  5. Nicksiz

1000 TL CPU Soğutucu önerir misiniz ?

https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-280-intel-amd-uyumlu-280mm-radyatorlu-2x12cm-p14-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00066a.html?ref=akakce&v=1.70.4
  6. Nicksiz

Termal macun önerisi

Nasıl marka fark etmiyor arkadaşlar? Cahil cahil konuşmayın millet keyfinden mi kaliteli macun arayıp duruyor.
  7. Nicksiz

R5 2600 Boşta 60derece

Bir anormallik gözükmüyor. Güç planını dengeli yaptıktan sonra ki sıcaklığı kontrol eder misin? (Dengeliyi seçtikten sonra PC yi yeniden başlat)
  8. Nicksiz

R5 2600 Boşta 60derece

Boştaki ile yük altındaki sıcaklık farkı çok az. Güç planı yüksek performans da olduğu için olabilir. CPU-Z de ekran görüntüsü atabilir misin?
  9. Nicksiz

R5 2600 Boşta 60derece

Boştaki sıcaklık 60 derece iken test yaptığında kaçı görüyor peki en fazla?
  10. Nicksiz

COOLER MASTER MasterLiquid Lite 240 Ses Problemi

Cooler master değil itopya söyler bunu. Cooler masterla da iletişime geçsen sana iade değil değişim yaparlar. Ses de kronik olduğu için yeni üründe de aynısı olabilir. Ama yine de cooler ile iletişime geçmende fayda var.
  11. Nicksiz

Arıza olmadığı için iade alacaklarını sanmıyorum. Hele ki alalı 14 günü geçtiyse iadeyi unut derim.
  12. Nicksiz

Bu soğutucunun ses problemi var zaten. Değişim yapsanda yine ses yaşama ihtimalin var.
  13. Nicksiz

Arctic MX-4 Aldım Sıcaklık Arttı

Edit: Sorun macunu az sürmemdeymiş. Silip yeniden biraz daha fazla sürünce sıcaklıklarda azalma oldu.
  14. Nicksiz

Valla hocam orijinal olduğunu düşünüyorum bende ama çakmasında bile içinden dağıtıcı spatulası çıkıyor. Buna koymamışlar çok moralim bozuldu.
  15. Nicksiz

Kontrol ettim girmemiş. 1628254436 X şeklinde sürmüştüm zaten. Söküp macun sürüp geri takmak çok uğraştırdığı için haftasonu yapmayı düşünüyorum. 1628254547 X şeklinde sürmüştüm zaten. Söküp macun sürüp geri takmak çok uğraştırdığı için haftasonu yapmayı düşünüyorum. Teşekkürler yardımların için.
  16. Nicksiz

Teknobiyotikten aldım. Ama faydalı bilgi için teşekkürler.
  17. Nicksiz

Güvendiğimiz dağlara karlar yağdı.
  18. Nicksiz

Ben sizin yarınız kadar yapmışım o zaman. Sanırım sorun az sürmemde olabilir.
  19. Nicksiz

Hocam ne kadar minnacık? Bu seferde az sürmeyeyim çünkü.
  20. Nicksiz

Hocam o kadar değilim şükür :D Takılı kablosu. 1628189930 Sallanmıyor. Çok sürdüğümü düşünmüyorum hiç taşmadı. Çok yüzeysel sürdüm, üstünü kapattı sadece macun.
Top Bottom