Arama sonuçları: *

1. Ogün Ulaş Dedeler

Corsair RGB Hub Takınca PC Açılmıyor

Merhabalar, yeni sistem topladım. Eski sistemimden Corsair LL120 fanlari yeni kasaya taşıdım. RGB hub ve lightlink pro yu psuya satadan bağladığımda pc açılmıyor. Bunu çıkarıp deneyince pc açılıyor. Bir kısa devre olduğunu düşünüyorum. Elimde sıfır rbg hub ve lightlink pro vardi. Onları da...
  2. Ogün Ulaş Dedeler

3lü fan almayı düşünüyorum

Gamepower turbine falan vardı o fiyata. Ama şu an bilmiyorum
  3. Ogün Ulaş Dedeler

3lü fan almayı düşünüyorum

Bütçe nedir? Corsiar LL120 bakabilirsin. 3lu kit içinden kontrolcü çıkıyor. Full speede yakın biraz gürültülü. Onun dışında gayet sessiz ve efektif
  4. Ogün Ulaş Dedeler

Öneri Fan Çoklayıcı Önerisi

Ben de bunu kullanıyorum 9 fan takılı. PSU'nuzda Molex kablo yoksa Sato to Dişi Molex kablo almanız lazım
  5. Ogün Ulaş Dedeler

RGB SORUNLARI TOPLUU

Fanlar gamepower, çok kaliteli değil büyük olaslıkla sorun oradan kaynaklanıyor. gamepower modulune bağlı onun ucundaki 3 pinli çıkışla anakarta bağlı. tam olarak add gen2 yazıyor 1603045176 aynen 2 tane 3lü set alırsam 12 taneye kadar bağlıabiliyorum galiba gerekeceğinden değil de. 1603045315...
  6. Ogün Ulaş Dedeler

RGB SORUNLARI TOPLUU

ilk ikisi için argb lerim bağlı. bana hazır olan rainbowlar arasından seçim yaptığımda sıkıntı olmuyor. ama ne zaman kendim düzenlemek istesem bir kafayı yiyor fanlar. corsair sorusu için teşekkürler :D 1603044817 valla ben de bilemedim. gelip gidiyor. onu zaten ek kablo ile bağladım rgb...
  7. Ogün Ulaş Dedeler

RGB SORUNLARI TOPLUU

Herkese iyi forumlar arkadaşlar; bir kaç sıkıntım var. 1) Asus Aura'da ledlerimi istediğim gibi ayarlayamıyorum. mesela turkuaz mor arası geçiş yapmasını istiyorum ama tüm ayarları kurcaladım bulamadım. herhangi bir ayar seçtiğim zaman çoğunda ledler kapanıyor. sadece rainbow seçeneklerinde...
  8. Ogün Ulaş Dedeler

360mm sıvı sogutma önerileriniz

Al 4 5 yıl kafa rahat eder
  9. Ogün Ulaş Dedeler

İşlemci Soğutucu Önerisi (T6 Ultra dışında)

Ryzen alanlardan çıkma soğutucu bakabilirsin. Sıvı soğutmaya geçenler elindekini uygun fiyata veriyor. İkinci el sitelere de bir bakabilirsin
Top Bottom