Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Çözüldü✓ İ5 13400f için soğutucu

Thermalright phantom spirit aldım ve sorunum çözüldü 65/70i geçmiyor Yardım eden arkadaşa teşekkürler @StrangerIX
  2. Oneomous

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB

Sığdı valla :D
  3. Oneomous

Kasanın ön tarafı mesh zaten ayrıca normalinde 1 fan var ben 2 tane daha ekledim ona rağmen öyle oluyor. 1715121072 @Trifact Phantom sipirit aldım
  4. Oneomous

Sordum Onu denerken baktım benim telefon 15cm bu fanın ölçülerinde de 15.4 cm yazıyor telefonu ekran kartının üstüne koydum kapağı kapattım oldu bakalım ama ucu ucuna olacak veya olmayacak takarken kalp krizi geçirme garantili bir şey bekliyor hadi bakalım
  5. Oneomous

Fotoğraftan tam anlaşılmıyor fakat kapağı kapattığı zaman ne kadar fark kalıyor kapakla onu sorabilir misin Eğer 2cmden az boşluk varsa benim eller havaya benim kasa 192mm yan genişliği senin arkadaşının kasa 210mm eğer 2cmden azsa camla kule benim sipariş patlar @sabri :c önemli :D 1715122803...
  6. Oneomous

Cam açık kullanacaksan gitmişken kompresör makineside alırsın :D
  7. Oneomous

Bende biraz önce phantom spiritini aldım bakalım benim kasada zalman z3 plus umarım sığacak
  8. Oneomous

Stok soğutucu ile 80 derecenin üstüne çıkmıyor mu Allah Allah bizde mi bir sorun var 🤣 YA kasa sıvı soğutma desteklese sıvı soğutma alır geçerdim fakat desteklemiyor fan konusunda evet sıvı soğutma o sesi bir hayli azaltır ama sıvı soğutmada 2 fanla çalışıyır yine gürültü yapar ama o stock full...
  9. Oneomous

Haklısın pc işleri deneme yanılma ile oluyor genelde fakat bende bunu alıp pişman olup sonra sıvı soğutucuya geçmek istemiyorum :D
  10. Oneomous

Merhaba Soğutucuyu söktüm ve termal macunu yeniledim daha sonra işlemciyi stress testine sokarak kontrol ettim ve 80i geçmiyordu ve düzeldiğini düşündüm çünkü çok fazla tozluydu. Daha sonra aynı anda da ekran kartına stress testi yapınca yani hem ekran kartı hem işlemci ısınınca bu sefer baktım...
  11. Oneomous

Linke tıklanmıyor ya bende bozuk yada donanım arşivde sorun var İdare etmekten kastın kaç derecede oyunlarda ? Rustta mesela %60 yük altında 95leri hatta maxta 100ü gösteriyor 1715027988 Ya aslında kasa değişimine gidip oradan sıvı soğutmayada gidilebilir fakat durduk yere ekstra para vermek...
  12. Oneomous

En boy 16ya 15.4 mü YA hassas yapamam ama niye az çok belli eder kendini
  13. Oneomous

şöyle cmleri yazıyorsa aslında kasayı açıp ölçebilirim Ya evet uzun ömürlüdür fakat bu sıcaklıklar bana anormal gibi geldi Soğutucuyu uyarsa taktığım zamanda sıcaklık düzelmezse bu sefer daha büyük sorun 🤣 2 3 ay idare ederim bir şekilde en son çare kasa kapağını açıp hava takviyesi yapıcaz...
  14. Oneomous

Sorunu nasıl çözdün ? Sıvı soğutucu ile mi 1715004385 Bu linklere tıklanmıyor mesh bir kasam var hava akışı iyi olduğunu sanıyorum
  15. Oneomous

Ya ilk aldığımda böyle değildi diye hatırlıyorum o yüzden termal macunu değiştirip bi denicem gibi googlede gezerken denemedim fakat boşta 50 derece oyuna girince 30dk içinde 90 95leri geçiyor 1715000065 İlk olarak araştırdığın için sağol kasa baya küçük maalesef Bu phanrom sprit gaming gen...
  16. Oneomous

Kasa zalman z3 plus anakar gigabyte b660 gaming x Ramlerde bu https://app.hb.biz/IZFd8KXGysSR
  17. Oneomous

Oyun oynarken %60 yük altında felan 90larda geziyor max 100e felan ulaşıyor 1 yıllık işlemci stok fan Buna ne almamı öneririsinz fan olarak ?
  18. Oneomous

İşlemci fanı ve termal macun öneri

Eyvallah yardımcı oldu
  19. Oneomous

Arctic 34 nasıl
  20. Oneomous

Telefonda beceremedim linki düzgün atar mısın veya ismini yazar mısın ? 1707772323 Tamam şimdi çıktı şöyle artic alsam nasıl olur şu esport modellileri var ya 1707772367...
Geri