Arama sonuçları: *

1. Ozzyy

Termal Macun Önerisi

Arctic Mx-4 o bütçeye 35 tl gibi fiyata bulursunuz.
  2. Ozzyy

aliexpress den amd wraith prism alınrımı orjinalmidir

Ben nerden bileyim senin Cyprus da olduğunu dostum alabilirsin o zaman.
  3. Ozzyy

aliexpress den amd wraith prism alınrımı orjinalmidir

Alınır gümrük vergisi fazla çıkmazsa eğer 100 tl gibi kâr elde edersiniz aceleniz yoksa alın derim.
  4. Ozzyy

Yardım Normal laptoplar kaç derece olmalı?

75-85 yükte .
  5. Ozzyy

Soğutucu Tavsiyesi

Arctic Net . görüntüye önem veriyorsanız xigmatek performans ısı için artic önerirm.
  6. Ozzyy

650-900 lira aralıkta rgb sıvı soğutma önerisi

Bana kalırsa şuan gidip almıştım indirimde https://www.itopya.com/corsair-hydro-serisi-h100i-platinum-rgb-240mm-sivi-sogutma-sistemi/.
  7. Ozzyy

Öneri ACİL Ryzen 5 3600 için hava soğutma ikisi arasında kaldım.

Noctua NH-U12S Se Olabilir ama artic freezer duo alın.
  8. Ozzyy

Öneri ACİL Ryzen 5 3600 için hava soğutma ikisi arasında kaldım.

https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-duo-kirmizi-cpu-sogutucu-p-HBV00000LJQZ7?magaza=Webdenal&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=Cj0KCQjwpfHzBRCiARIsAHHzyZpaRugDqt7VNEYoJwON5YaM-jwYNePMAii0EhQqgmNBI9mOveL0vUMaAr_VEALw_wcB Bunu öneririm gayet başarılı ve şık.
  9. Ozzyy

ryzen 5 1600 14nm overclock yapıcam bilgi ?

Yavaş yavaş voltaj yükselterek deneyin fazla girerseniz sistem reset atar acılmaz stock fanla önermem hava soğutucusuyla 4.0.4.2 arası
  10. Ozzyy

Hangi soğutma sistemini kullanmalıyım? Almalımıyım?

Hava akışı iyiyse sorun olmaz kasayı değişebilirsiniz eğer almadıysanız mb511 kasasını öneririm.
  11. Ozzyy

msi afterburner programıyla overlock yapmak

Gaming app programından otomatik OC moda alabilirsiniz.
  12. Ozzyy

Sıvı Soğutma Alacağım Birkaç Sorum Var

Oyundan oyuna farkeder macun da bitmişse işlemci isteyen oyunlarda normal kasa içi hava akışı bunları etkileyen faktörlerdendir bütçen varsa kasa destekliyorsa 240mm öneririm.
  13. Ozzyy

Biraz konu dışı olabilir

Bir sıkıntı olmaz sıcaklık düşer ve birazcık tozlanır temizlemek zorunda kalırsın.
Top Bottom