Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Silentium Spartan 5 Alınır mı

Yani stock soğutucusundan iyidir. 5 10 dereceye kadar fark eder diye düşünüyorum. İşini görür.
  2. Parzival97

Silentium Spartan 5 Alınır mı

Satın alacağın sistemdeki işlemciye bağlı bu durum. İşlemci nedir ?
  3. Parzival97

Kasama bu sivi sogutucu sigar mi

Bence ilk önce kendi soğutucunu doğru takmayı dene. Fanı bir tık yukarıdan takabilirsin kasanın yükseliği uygunsa ama illaki sıvı soğutucu almak istiyorsan Deepcool LS520 SE modelini alabilirsin. Hem daha uygun hem de kasana rahat bir şekilde sığar. Hatta link bırakayım...
  4. Parzival97

240mm olur ama Arctic'in 240mm olan modeli olmaz. Zaten bende aynı şeyi söyledim.
  5. Parzival97

Arctic'in radyatörü daha kalın, ebat olarak sığar zaten ama ramlere temas edeceğinden dolayı riskli.
  6. Parzival97

Gigabyte 1660S Gaming OC Undervolt

@$ilent, Değerler bu şekilde. hem 8 dereceye yakın sıcaklık düştü hem de performans arttı.
  7. Parzival97

Deneyeceğim, teşekkür ederim.
  8. Parzival97

O şekilde yapayım o zaman. Afterburner üzerinden de fan eğrisi ayarlayabiliyor muyuz ? Ben deneyip yapamadım o yüzden Aorus engine kullanıyordum o sebeple de Uv işlemini oradan yapmak istemiştim.
  9. Parzival97

Ben hatırlıyorum bu konuyu. Hatta sistem toplarken de sizle konuşmuştuk sanırım. Peki bir şey daha sormak isitiyorum. Bu yaptığımızın işlemin uygulanması için sürekli Afterburner'ın açık olması gerekli sanırım. Ben bunu Aorus Engine üzerinden yapsam ve başlangıçta açılacak şekilde ayarlasam bir...
  10. Parzival97

Sanırım hastalık moduna kadar ilerleyecek o yüzden daha çok bilgi edinmem gerekiyor :D.
  11. Parzival97

Açıkcası güvenli seviyede kartın limitlerini kullanıp serin çalışmasını istiyorum. Ek olarak kartın stabilisini ölçmek için furmak mı kullanmak gerekiyor ?
  12. Parzival97

Bu kart için önerebileceğiniz bir değer var mıdır peki ?
  13. Parzival97

Yaptığım işlemde voltajı düşürüp mhz yi aynı seviyede tuttu sanırım fakat bellek hızını +500 yaptım bu sebeple belleklerin fazla ısınmasına sebep olur mu bilemiyorum. 1691527856 3 sene oldu alalı, geçen hafta mx-6 ile termal macun değişimi yaptım fakat sıcaklıklarda bir değişim olmadı sanırım...
  14. Parzival97

Herkese iyi forumlar. Sıcaklardan dolayı Gibabyte 1660S Gaming Oc ekran kartıma undervolt yapmak istiyorum. Fakat bu konuda herhangi bir bilgim bulunmamakta. Biraz araştırma yaptım ve Youtube üzerinden Uv yapan bir video buldum: Bu şekilde uygulayıp, denemek amaçlı valorant oynadım ve...
  15. Parzival97

Çözüldü✓ Sıvı Soğutmanın işlemci ile temas eden yerinde kararma

Yani sorunun ne olduğunu anlamış olduk fakat yeni bir soğutucu yolu görünüyor gibi. Teşekkür ederim fikirleriniz için.
  16. Parzival97

Sorun sıvı soğutmanın kendisi sanırım. Çünkü çıkarıp salladım içinde kum sesi gibi bir ses geldi. Metal korozyona uğramış ve küçük küçük tortular oluşmuş bunun sonucunda pompa çalışsa da sıvı iletimi gerçekleşmiyor. Pompa çalıştığında normalde su sesi duyuyordum çok da az olsa, şuan herhangi bi...
  17. Parzival97

Merhabalar. Silverstone TD02-E model bir sıvı soğutmaya sahibim. 2 yıldır ürünü kullanıyorum fakat son zamanlarda görevini yerine getirmemeye başladı. Bugün arctic mx-5 ile termal macun değişimi yapıp montajını da doğru bir şekilde yaptım fakat herhangi bir değişim olmadı. Bunun üzerine bir...
  18. Parzival97

Çözüldü✓ bilgisayarı nasıl buzdolabına dönüştürebilirim

İlk yapman gereken bir tane klima almak sonra kasayı duvarın yüksek bir yerine monte ediyosun, ardından klimayı kasanın üstüne monte ediyosun. Ha bi de bunun için tüm kabloların 3 metre civarı olsun. Monitörü de tavana koyup uçan sandalye ile rahatına bakarsın.
  19. Parzival97

Yardım sıvı soğutma tıkırtı sesi

Kendi soğutucumda da tıkırtı sesi olmuştu. Fan kaynaklı olabiliyor. Fan deviri ile oynayarak sesi tekrar kontrol edin. Fan devri 0 a geliyorsa eğer, durdurup fandan kaynaklı olup olmadığını da anlayabilirsiniz. Ben fan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu kullanmanıza engel bir durum değil...
  20. Parzival97

Öneri Msi Meg Coreliquid S280 2583 Tl

Mag Forge 100M bakabilirsiniz. 700 civarı bir fiyatı vardı, indirimde görmüştüm. Bende de var 280mm sığar rahat üste.
Top Bottom