Arama sonuçları: *

1. P

İ5 12400f için sıvı soğutucu önerisi

12400f gibi alt orta segmente sıvı soğutucu diye tutuyorsunuz ya ne diyim size i9 lar napsın kf serileri napsın Sizin gibi enayiler olmasa bu sıvı soğutucu satıcıları batardı. 550 TL 4 bakır borulu hava soğutucu lar aynı işi görüyor. Kafanızı kullanın biraz, sıvı soğutma parasının üstüne...
  2. P

Asıl anlama kapasitesi sıfır olan sensin ben böyle kullanıyorum ve senin demiş olduğun dereceler YOK Ayrıca Google İ312100f 100 derece yazarsan yine binlerce yazı çıkıyor. Silikon kalitesi kasa etmeni hiç önemli değil size göre Bu işlemciye zerre performans katkısı yok ne hava ne sıvı anca...
  3. P

Biraz problemlisin sanırım önemli değil tekrar tekrar anlatırım anlayıncaya kadar Ben şuan kullanıyorum ne 95 nede 100 gördüm Gözlemlediğim kadarıyla 65-66 civarında takılıyor. Benchmark atacaklar zahmet etmesin oyun oynuyoruz Benchmark yapmıyoruz. Tekrar ediyorum bende 65-66 arası hadi...
  4. P

İlet özellikle intel stok fan mühendisine deki kardeşim slkmısn uff bu ne biçim fan 🤣 Yok dersenki ben konuyu pek anlamadım TÜM STOK FANLAR YETERLİDİR sandım dersen uzaklaş burdan
  5. P

Özetle dediklerimi sağa sola çekmenin manası yok Oyun oynayan biri için stok fan bence yeterlidir. Görsellik ve ses takıntısı olan tabii geçebilir ama 10 derece sana performans katkısı sunmayacak 1711197472 Çok komik git burdan
  6. P

Bakın bu test tüm çekirdekleri %100 de çalıştırıyor. Bir oyunda tüm çekirdekler %100 çalışıyor mu? Son kullanıcı için stok fan bence yeterlidir. Ses ve görsellik için farklı çözümler vardır buna karşı çıkmıyorum yani testte bile 74_84 arasını geçememiş bir soğutucu için yetersiz demek...
  7. P

Hangi program yada oyun esnasında yaptınız testleri
  8. P

Soğutmanın kasa ile bir ilgisi yok hımmm🤣 Tüm çekirdekleri %100 çalıştırayım bakayım ısınıyormuş 🤣 Bu işlemci uçan kaçan bir işlemci değil orta düzey bir işlemci 94 derece için kasanın çok kötü olması lazım Attığın video da f değil gpu lu model olan Bide ben kullanıyorum benim için 65-70...
  9. P

Yav bilginiz yok bari boşa laf sokma çabasına girmeyin Mw3 2k da ben 65 i geçiremedim neyin sıvı soğutması Kasan çöpse sorumlusu işlemci değildir.
  10. P

Bu işlemciye bence ne sıvı ne kule gerekli Sadece ve sadece görsel olarak hoş dursun diye alabilirsin
  11. P

Rgb Fan Tavsiye Asus h510m-e Corsair Spec Delta 650w

Merhaba arkadaşlar, Başlıktaki sisteme rgb yada argb artık kasa üstündeki fanlar nasılsa bir tane egzoz fan almak istiyorum. Şuan asus armoury crate ile kasadaki fanları denetimini yapamıyorum. Kasa içindeki kontrolcüden ayar yapıyorum. Kafamı karıştıran rgb fanlardaki pin sayısı 3+3 4 yada 6...
Top Bottom