Arama sonuçları: *

1. Piyeti

Yardım Corsair H100 RGB ICUE'da gözükmüyor ve çok rahatsız edici ses çıkarıyor

Ben öyle bir ses duymadım bende ses yapan bir h100 sıvı soğutma olduğu için onu bastırıyor mudur bilmem de ben duymadım öyle bir şey yani
  2. Piyeti

Evet tabii ki. Daha yeni bilgisayar niye değiştireyim 😄
  3. Piyeti

Sistemde yazan Corsair in 750watt PSU su geldi diye hatırlıyorum.
  4. Piyeti

Öneri R5 7500F Overclock Ayarları

Bf 2042, R6 gibi işlemci sömüren oyunlarda da öyleyse gayet iyi. Benimki de 75 i geçmediği sürece hiç sorun etmem. Geçerse biseyler değiştirmeyi düşünebilirim
  5. Piyeti

A620 anakartlarda OC yapılamıyor diye biliyorum 1697704879 Sen fanları hep yüzde 100 de mi kullaniyorsun. Ben 55 60 dereceler normal diye o seviyeye kadar fanları yüzde 40 civarı ayarliyorum o yüzden masaüstünde de 48 derece oluyor muhtemelen de normal bi sıcaklık zaten memnunum. Fanları...
  6. Piyeti

benimki düz H100 alt seviye galiba. 48 i nasıl geçemediniz benim masaüstünde boştayken bile 48 - 49 zaten. Tamamdır hocam 1-2 gün içinde yazacağım inşallah. Bu arada RyzenMaster programını indirdim ordan auto-Overclocking seçip Boost Override CPU yu 200 yaptım başka bişey değiştirmedim. şuan...
  7. Piyeti

7500F işlemci ve Corsair H100 sıvı soğutma kullanıyorum. İşlemciyi oyunlarda max 62 derece civarı görüyorum. Kış da gelirken bunu 75 dereceye kadar çıkartıp performansı da artırsam diye düşünüyorum. Anakartım Asus ve uygulamaları saçma sapan davranıyor. PBO kapalıyken 5050 MHz olan işlemci PBO...
  8. Piyeti

Yardım Asus Anakartım bozuk mu?

Valla o konuda profesyonel olsam tek tek ayar yaparım da çok bilgim yok yanlış bişey yapmak istemediğim için direkt PBO açayım dedim de normal halinden bile daha kötü oluyor PBO ile maalesef o yüzden kapadım. Programlar konusunda da siz de içime su serptiniz teşekkürler. bu kadar kötü yazılım...
  9. Piyeti

Yani 43k ya PC alıp böyle sorunlar yaşamak kabul edilebilir değil gibi ya. Çok moralimi bozuyor ama oyunlarda da ultrada güzel FPS alıp 60 dereceleri geçmeyince de neyse diyip iade etmekle uğraşmak da istemiyorum. Bu sorunlar normal yani Asus anakartları böyle anormal şeyler yapabiliyor değil mi
  10. Piyeti

Asus un Armoury Crate ve AI Suite yazılımları birtek bende mi kötü çalışıyor yoksa herkeste mi berbat bu uygulamalar merak ediyorum. 1. Armoury Crate de FanXpert 2+ dan otomatik fan ayarı yapınca kasa fanlarım normalde PWM olarak ayarlanırken oto ayardan sonra yine PWM modunda ama minimum...
  11. Piyeti

Oyun oynarken yük altında düşününce normal bir ses zaten hatta az bile. Asıl sorun sistem boştayken ben internette takılırken bile 3000 RPM üstünde çalışması ve bunu değiştiremiyor olmam. boştayken pompa RPM ini düşürebilsem belki de ses azalacak her şey güzel olacak ama yok işte değiştirtmiyor...
  12. Piyeti

Benim AI Suite 3 üm bu şekilde ve Fan kısmının sağ üstündeki ! e gelince de Fanları Armoury crate den kontrol edebilirsin burdan edilmiyor artık diyor. Ve şimdi de CPU Fan ı ayarlayabilmeme rağmen ayarımı dinlemeyip yine 3000+ RPM ile çalışıyor. sonuç olarak hiçbir şey değişmedi maalesef. artık...
  13. Piyeti

Ne trollemesi kardeşim. Sendeki AI Suite ile bendekinin hiç alakası yok nerdeyse :D 2. fotoğrafta attığın Fan bölümü bende de var ve sağ üstünde bilgi düğmesi var. oraya gelince de Fanlar artık Armoury Crate Fan Xpert kısmından ayarlanıyor. Lütfen oradan ayarlayın yazıyor. Sende öyle yazmıyor...
  14. Piyeti

Hocam aynı şeyi tekrar tekrar söylüyoruz :D Ben bilgisayar mühendisiyim. Donanımda çok bilgim olmasa da az çok anlıyorum. Dediklerinizi uyguladım her şey tamam zaten ama ne AI Suite ne Armoury crate ne BIOS tan CPU OPT ayarlamaya izin vermiyor. izin vermiyor da demiyim Fan ayar kısmında CPU OPT...
  15. Piyeti

tamam da benim Bios fan ayarlarımda niye CPU OPT ayarlanmıyor o ayarlanabilen bişeyse o zaman :D BIOS dan da ayarlanmıyor Asus armoury crate de FanExpert den de ayarlanmıyor öyle bi seçenek yok CPU Fan var sadece 1695244917 Hayır kulağımı dayayarak sesin kaynağını anlayabiliyorum. H100 ün...
  16. Piyeti

Tamamdır akşam deneyeceğim. CPU Opt kısmı boş kalacak o zaman. CPU Fan a pompa gelcek CHA_1 e de H100 ün fanlarından geleni takıcam. Ama anlamadığım CPU OPT u görüyor kaç RPM olduğunu gösteriyor falan ama Fan ayarı kısmında ayarlamama izin vermiyor yani neden olabilir. Sadece monitor kısmında...
  17. Piyeti

CPU girişi boşta değil ki fanlar da CPU ya bağlı. Anakart bu şekilde. Pump girişi göremiyorum. CPU fan ve CPU OPT alt alta duruyor ve ikisi de dolu. hangine hangisi takılı göremedim ama CPU fan ayarını azaltınca H100 ün fanları yavaşlıyor.
  18. Piyeti

CPU OPT Fan dediği pompa devri mi bilmiyorum ama ayaralanamıyor. BIOS dan da FanExpert den de baktım ama sadece CPU Fan ve kasa fanları ayarlanabiliyor. OPT Fan hep 3000 RPM üzerinde ve değiştirilemiyor. Siz nasıl değiştirdiniz? CPU fan ı düşürünce H100 deki 2 fanın hızı yavaşlıyor o orayı...
  19. Piyeti

Teşekkürler ama cevabınızın sorumla alakasını anlayamadım :D AuraSync kısmından H100 ve GPU nun RGB sini kontrol edebiliyorum. ICUE dan da kasa fanlarının RGB sini. ama birinin algıladığını diğeri algılamıyor o yüzden senkron şekilde ortak ayar yapamıyorum. Anladığım kadarıyla yapabilmek için de...
  20. Piyeti

Dün yeni sistemim geldi. Technopat'ın incelediği QP iCUE hazır sistemi H100 Sıvı soğutma ekleyerek almıştım. H100'ün 2 fanı + pompası iCUE üzerinden kontrol edilmiyor mu? Benim iCUE bu soğutucuyu hiç algılamadı bile gözükmüyor yazılımında aşağıdaki gibi. ASUS plugin de indirdim ICUE'ya ve ASUS...
Top Bottom