Arama sonuçları: *

1. Qpre

Thermalright Hava Tipi Sogutucu İkisi Arasinda Kaldim

Frost gayet iyi olur
  2. Qpre

7800x3d işlemciye hava sogutucu

ben bu işlemci için Arctic LF3 240mm aldım
  3. Qpre

Sıfır Sistem Macun Gerekli mi ?

Tmamdır hocam çok teşekkür ederim dikkat edeyim
  4. Qpre

aldığım sıvı soğtucu Arctic LF3 240mm üstünde varsa işlemcinin üstünede sürmem gerekir mi yoksa üstündeki yeterli midir ?
  5. Qpre

Merhaba arkadaşlar Yeni sistem topluyorum. Bir arkadaşım sıvı soğutucunun üstünde macunlu geldiğini jelatini söktüğünde işlemciye macun sürmene gerek yok dedi doğru mudur tecrübeli arkadaşlar yorum yapabilir mi ?
  6. Qpre

Ryzen 7 7800X3D işlemci için soğutma?

Arctic lf3 240mm ile değerleri aynı mı hocam biliyor musunuz ?
  7. Qpre

Ryzen 7 7800X3D işlemci için soğutma?

hocam sizde 240 hangi ürün var bende bu işlemci için Arctic LF3 240mm aldım. henüz deneyimleme şansım olmadı
  8. Qpre

Ryzen 7 7800x3d Icin sogutucu onerisi ?

Hayırlı işler valla bende sistem topluyorum aynı işlemci Arctic LF3 240mm aldım umarım aynı duruma düşmem
  9. Qpre

7800x3d için sıvı soğutma önerisi

evet onuda F/p diye çok övüyorlar
  10. Qpre

Sevindim hocam benim ürünü seçmiş adam :D bu arada bu LF2'si ben üst versiyonunu aldım daha iyidir mutlaka LF3
  11. Qpre

Valla hocam ben bu işlemciyi soğutmak için Arctic LF3 240mm aldım inşallah soğutur :D herkes yeterli diyor bakacaz :D
  12. Qpre

herkes cok begeniyor hocam bunuda cok sesli diyorlar bilmiyorum
  13. Qpre

Fanların yönü doğru mu?

Hocam bence yan taraftan hava girişi diğerleri çıkış olması gerekiyor daha tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparsa daha iyi olur. Benim bildiğim önden ve yandan alır emme fanı arka taraflar hava çıkışı sağlar 1719590894 Fan calıstırdıgında arka fan dışarı doğru üflemeli diye biliyorum hocam ona...
  14. Qpre

Fanların yönü doğru mu?

Doğru gözüküyor gibi hocamda anakart ve ssdyi kaça almıştınız
  15. Qpre

360mm sıvı soğutma önerisi

Kesinlikle Arctic LF3 360mm
  16. Qpre

r7 7800x3d için sıvı soğutucu

Bende Arctic Lquid Freezer III 240mm aldım hocam aynı işlemciyi soğutucam nasipse senin ki hiç sorun olmaz :D
  17. Qpre

ARCTIC Liquid Freezer III 360 öneri memnuniyet

Kasan uygunsa tercih edebilirsin kaliteli marka bende 240mm uygun oldugu için LF3 240mm siparişi verdim
  18. Qpre

Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB vs Arctic Liquid Freezer III - 240

içindeki powerın değeri 5klık ürün normalde kasa bedava gibi bişiye geliyorda dediğin gibi sadece üst kısmı üzücü ama niyeyse genede o kasadan vazgeçmek istemiyorum ileriye dönük sadece sıvı sogutmada sorun yaşatır belki başka sorun olacağını düşünmüyorum. Rami amazonda şuan aynı ram 4600'a...
  19. Qpre

hangi ürünü hocam üstte seçenekleri atmıştım kasanın üstü max 280mm destekliyor ama 280mm alamıyorum arctic kalın olduğu için onun için 240mm bakabiliorm
  20. Qpre

Bu kasa işlemciye başka önerisi olan arkadaş var mıdır ?
Top Bottom