Arama sonuçları: *

1. Quasi

F/P Kaliteli Termal Macun Önerebilir Misiniz?

Arctic MX-4 ? 1609350070 https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-hbv00000kbt85 Bu olur mu?
  2. Quasi

F/P Kaliteli Termal Macun Önerebilir Misiniz?

Merhaba Arkadaşlar, Yakında nasipse toplayacağım sistem için termal macun gerekiyor. F/P kaliteli fazla cebi yakmayacak bir ürün olursa sevinirim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  3. Quasi

ryzen 5 3600 85 dereceye çıktı!

Bir 97 derece daha. Ben de gördüm işlemci sıcaklığı olarak 97-98 derece...
  4. Quasi

İşlemci 65 °C iken fan %100de

Marka ve modeli nedir acaba? @Forever897
  5. Quasi

Öneri Laptop soğutucu işe yarayan acil

Deep Cool Multi Core X6 aldım ben gayet kaliteli ve burada önerildi ancak 249TL gibi bir fiyatı var
  6. Quasi

Araştırmalarım sonucu almaya karar verdiğim laptop soğutucusu!

Merhaba Arkadaşlar, Hocam güçlü bir laptop kullanıyorum haliyle ısınıyor bunun için güçlü ve verimli bir oyuncu laptop soğutucusu gerekiyor.. Yaptığım araştırmalara dayanarak.. Model : https://www.incehesap.com/deep-cool-multi-core-x6-fiyati-36090/ Soğutucuya karar verdim sizce nasıl? Tam benim...
  7. Quasi

Güçlü bir oyuncu laptop için güçlü ve verimli bir soğutucu önerisi?

Merhaba Arkadaşlar, Hocam güçlü bir laptop kullanıyorum haliyle ısınıyor bunun için güçlü ve verimli bir oyuncu laptop soğutucusu gerekiyor.. Önerilerinizi bekliyorum.. Tavsiyelerinizi teker teker not alacağım :)
  8. Quasi

Laptop RAM'ine overclock yapma

Teşekkürler :)
  9. Quasi

i7 9750H'ın bellek kontrolcüsünü ve ramlerin overclock potansiyelini nereden öğrenebilirim?
  10. Quasi

Hocam Bellek Tanılama uygulamasından mı anladınız? Ram'in overclock potansiyelini..
  11. Quasi

USB ile çalışan notebook soğutucuları bilgisayara bir zararı olur mu?

Merhaba Arkadaşlar, Sorum başlıkta... Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler! :)
  12. Quasi

Oyuncu Laptop Soğutucu tavsiyesi?

Mümkünse USB Porttan güç almasın hocam prize takılı iyi olabilir çünkü zararı olabilir diye okumuştum
  13. Quasi

Oyuncu Laptop Soğutucu tavsiyesi?

Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayarım oyuncu laptopu ancak işlemci 97 derece oluyor (oyunda) ben de servise gönderdim servisten geldiğinde kendisini buz gibi karşılamak istiyorum.. Bir notebook soğutucu önerisi yapabilir misiniz? Güzel bir model ve mümkünse usb ile bilgisayardan güç çekmeden...
  14. Quasi

Ryzen 5 3600'ü iyi soğutacak ekonomik bir sıvı veya kule tipi soğutucu önerisi?

Teşekkürler bir bakayım önerilerinize (gaming gecesi beklenebilir)
  15. Quasi

Ryzen 5 3600'ü iyi soğutacak ekonomik bir sıvı veya kule tipi soğutucu önerisi?

Merhaba Arkadaşlar, AMD Ryzen 5 3600'ü güzel soğutacak ekonomik bir sıvı veya kule tipi bir soğutucu gerek (hayal ama olursa sistemim diye kenara yazıyorum..) Bütçe: 500-750TL Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
  16. Quasi

Argb fanları anakarta bağlama

Laptop aldım bu mevzulara uzak kaldım denmiş ben de laptop diyince çay demliyorum demek istedim :)
  17. Quasi

Argb fanları anakarta bağlama

Hocam tek diyeceğim laptop aldım pişman oldum açıkçası işlemcisi boşta 93 dereceyi gördü... Ve tek sıkıntısı da bu değil :(
  18. Quasi

Düşündüğüm 2. sistemde yapılabilecek modifiyeler?

7000TL, ancak sistem güzel olursa azıcık aşabilirim bütçeyi
  19. Quasi

Hocam düşündüğüm en son sistem bu kasası pahalı baya bu yüzden pahalı gelmiş olabilir size :) 1603457563 Bir de düşündüğüm asıl sistem aynı özellikler bir tek kasa farklı 6570TL
  20. Quasi

Merhaba Arkadaşlar, 2. düşündüğüm sistem : AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz 6/12 Çekirdek İşlemci ASUS TUF B450-PRO GAMING Anakart ADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz Bellek ASUS GTX 1660 SUPER TUF GAMING Ekran kartı ASUS TUF GAMING GT301 3 adet ARGB Fanlı TEMPERED GLASS Kasa FSP Hyper K 600 600W 80+ Güç...
Top Bottom