Arama sonuçları: *

1. Recep İvedik hayranı.😎

Kasadaki Işıkları Nasıl Kapatabilirm ?

Kasanın yanında kumanda gelmişse onun ile veya kasanızın uygulaması falan vardır yoksa kapatamazsınız. Kasanızın tam modeli nedir acaba?
  2. Recep İvedik hayranı.😎

Öneri Ryzen 5 3600 için RGB Soğutucu Önerisi

rgb olmasada 70 tl daha koyabilme imkanın varsa bunu al https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-cpu-sogutucu-fiyati,533100583.html ama ışıklı istersen https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-snowman-t6-ultra-6-fiyati,738140920.html
  3. Recep İvedik hayranı.😎

100 tl işlemci fanı önerisi

Öncelikle merhaba kasam ile birlikte gelen işlemci soğutucusundan çok fazla fan sesi geliyor ve boşta 60 derece oluyor genellikle işlemcim r3 3100 kasam ise dark diamond pro yeni bir tane almak istiyorum ne öneririsiniz?
  4. Recep İvedik hayranı.😎

kasamdaki fanları bios a girmeden hızlarını nasıl ayarlayabilirim

Hocam bu uygulama ile işlemci fanının hızını ayarlıyabiliyomuyuz?
  5. Recep İvedik hayranı.😎

İşlemci soğutucu fanı çok ses çıkarıyor

tamam kanka yinede yardım ettiğin için çok sağol
  6. Recep İvedik hayranı.😎

hocam söylediğiniz test uygulamasını indirdim ancak ne yapacağımı bilmiyorum :D ilk defa pc aldım daha önce çöp bi laptop kullanıyordum lütfen mazur görün
  7. Recep İvedik hayranı.😎

ses zaten yüksek olmasa sormazdım kulaklık takınca bile duyuluyo 1619550778 daha çok test yapmak için fırsatım olmadı
  8. Recep İvedik hayranı.😎

anladım ben zaten seçmedim sistemde hazır vardı değiştirilmiyordu
  9. Recep İvedik hayranı.😎

neden normal boşta bu kadar ses çıkarması 1619550582 nasıl kısıcam pek bi bilgim yok :D
  10. Recep İvedik hayranı.😎

Öncelikle merhaba bugün sipariş verdiğim sistem elime ulaştı kurulumunu yaptım ancak bilgisayarı ilk açtığım andan bu yana işlemci soğutucusundan çok fazla ses geliyor ve gerçekten rahatsız edici...
Top Bottom