Arama sonuçları: *

1. Requielme

Yardım Dark freezer x123 oturmuyor

Uzatma plastiklerini kullaniyormusun
  2. Requielme

Ag400/ak400/ ID cooling se214xt

İş görüyor herhangi bir problemlerde karsilasmadim 2 yıl olacak ama bios ekrani kötü geldi bana
  3. Requielme

214 xt yi amd ryzen 5 5600 de kullanıyorum ag400 ü ise intel i5 12400f te valla ben bir fark göremedim.Ama malzeme kalitesi bakımından bir tık id cooling iyi olabilir
  4. Requielme

bende ag400 ve se214 xt var ikiside aynı rgb i istiyorsan se 214xt sadelik istiyorsan ag400 derim
  5. Requielme

Yardım İ5 12400F için soğutucu önerisi

ben deep cool ag400 kullanıyorum.Aynı işlemciye sahibim.
  6. Requielme

deepcool ak400 vs ID-COOLING SE-214-XT

Bende ag400 ve se 214xt ikiside var malzeme kalitesi olarak kesinlikle se 214xt.ag400 ün metal plakaları çok ince hemen yamulur cinsten montaj sırasında başına iş gelmesin diye çok uğraştım.Fakat se 214 daha tok geldi bana İ5 12400f ve ryzen 5 5600 işlemciye sahibim
  7. Requielme

Çözüldü✓ ID-COOLING SE-214XT bu ürün sizce nasıl?

Teşekkür ederim deneyeceğim ben egzoz fanı ile çakışır diye koymamıştım
  8. Requielme

Deepcool ag400 de alma kalitesini hiç beğenmedim .2. Pc ye aldım plakalar çok ince .Ama soğutma performansı güzel
  9. Requielme

Bende biostar b550 matx anakart var 4 slot ramlerde kingston beast rgb hiç bir türlü 1. Slota ram takamıyorum mesafe kalmıyor ne kadar yukarı çeksemde haberin olsun
  10. Requielme

Çözüldü✓ DeepCool Ag400 İçinden Çıkan Macun

teşekkür ederim arkadaşlar.
  11. Requielme

Çözüldü✓ DeepCool Ag400 İçinden Çıkan Macun

Arkadaşlar intel sistem kuruyorum işlemci olarak i5 12400f aldım.Montajlıyacağım ek soğutucu olarak deepcool ag400 aldım içinden çıkan macun nasıldır iş görür mü yoksa illaki artix mx4 almak gerekir mi?
  12. Requielme

Yardım soğutucu aldım fakat yardıma ihtiyacım var?

aynı soğutucu bende var ama böyle birşeyle karşılaşmadım.Cızırtının soğutucundan geldiğine eminmisin ekran kartı coil whine vs yapıyor olmasın.Çünkü bende bu soğutucuya geçtiğimde sessiz çalıştığı için ekran kartında hafif cw varmış onu duymuş olduınm.
  13. Requielme

kablolar fana yada bir yere değiyor mu kontrol et.Fanı takarken zorladın mı ?
  14. Requielme

argb desteği yok anakartta fan çalışır fakat ışıkları çalışmaz
  15. Requielme

Yardım Hava soğutma montaj yardım

Vidalar yanlış takmışsın
  16. Requielme

Foto at bi bakayım vidaları tutturunca düşmez
  17. Requielme

Forumun dc sindeysen gel yardımcı olurum 1679050569 Elinle yada arkaya destek olacak şekilde bir şey bulup bu plakayı sabitleyip vidaları tutturman gerekiyor
  18. Requielme

Arkaya düşmüştür siyah plaka olacak diğer kapağı aç yada anakart kutusuna bak 1679047858 Bundan olması lazım
  19. Requielme

Anakartın üzerinde olan çıkıntılara o siyah plastikleri yerleştireceksin daha sonra u şeklindeki metali vida yerlerine denk getirip sıkacaksın daha sonrada bloğu bu metale vida ile sabitleyeceksiniz
  20. Requielme

Anakart Fan Ayarları

pwn ve dc tam ne oluyor
Geri