Arama sonuçları: *

1. Ruffian

Çözüldü✓ Monster Tulpar T7 V24.1 için Laptop Soğutucu Önerisi

Bir işe yaradığı yok hocam.
  2. Ruffian

Hocam yani altını yukarıda tutsun altı boş kalsın rahat rahat hava alsın altı.
  3. Ruffian

termal macun akması soğutmak yerine daha beter yapar Cooler Master Gel ler çok yapmaz pump out.
  4. Ruffian

yükseltsin yeter bu fiyatlara. 1727897385 Pump Out yapar kryonaut.
  5. Ruffian

Yardım acer nitro 5 çok ısınıyor hangi macunu kullanmalıyız?

bilgisayarın özelliklerini söyleyin ona göre önerebilirim ama benim fix tavsiyem master gel pro r3.
  6. Ruffian

Öneri Bakım, İhmal Edilmemeli !

Bitlocker ile alakalı bir şey.
  7. Ruffian

Servise ver en iyisi bir şey olursa servis yaptı kargoyu alır ken bile video çek bir şey olursa kanıtlarsın servisiniz yaptı diye.
  8. Ruffian

Limit olmasaydı görürdün 90'ı bak bakalım nasıl thermale giriyordu 😂 tabi limitsiz de daha iyi performans alırdı orası ayrı.
  9. Ruffian

Ülme karabaş. 1724003384 Mastergel pro R3 müydü neydi onu tavsiye ederim.
  10. Ruffian

Laptop için bir termal macun önerisi

Eski bir konuda okudum ilginç geldi. 1722430436 Master gel pro alınır mı yazın terchnopatta konu.
  11. Ruffian

Gramaj önemsiz zaten aynası küçük oluyor laptopların.
  12. Ruffian

Ryzen 5 7640hs için fazla kaçar bu. 1722430346 Mx-4 daha iyi diyolar 🤔 onunda orijinalini bulmak zor.
  13. Ruffian

Bende bunu düşünüyorum çok geçiyordu adı bunu tercih ederim herhalde ama vatan biraz kazık gibi geldi.
  14. Ruffian

Merhabalar bir termal macuna ihtiyacım var fakat orijinalliğini vs. Doğrulayamadım neyse istediğim bir termal macun fakat! Thermal Grillzy Kyranout gibi pump out yapmaması gerek bütçem 200-300 bilemedim 350 falan gramaj önemsiz.
  15. Ruffian

GAMİNG LAPTOP İÇİN TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Termal iletkenliğe dikkat edin MX-4 den de düşük termal iletkenliği var.
  16. Ruffian

çok da az sürmeyin orantılı olsun.
  17. Ruffian

Pump Out o düzelteyim MX-4 artık yetersiz Kyranout alsanız daha iyi olur Hydranout ile arasında çok ta bir fark yok fiyat olarak da güç olarakda ama bence kyranout daha iyi olur.
  18. Ruffian

Anime kızı önerisi alabilirmiyim

ya hu ne yosemeti sam onun adı küfürbaz haydo. 1712255908 güm diye ekranıma geldi biri yanımda olsa açıklama yapamam.
  19. Ruffian

Anime kızı önerisi alabilirmiyim

https://www.trendyol.com/alcstore/pala-figuru-kurtlar-vadisi-pala-25-cm-boyutunda-p-794374251 1712249974 https://www.trendyol.com/cenfa3d/miniklere-hediyelik-yosemite-sam-p-342718167?boutiqueId=61&merchantId=317754&filterOverPriceListings=false&sav=true
Top Bottom