Arama sonuçları: *

1. RuthlV5

3 fanli kule tipi Bu fan iyi mi

işlemci ve anakart uyumluluğu varmı? kullanan birinden görmüştüm baya iyi soğuttuğunu 70 in üstünü görmediğini söylemişti forumdan biri ama ne kadar doğru bilemem ama işlmecinizi rahat soğutur
  2. RuthlV5

Yeni işlemci aldım ama boşta 80 derece

Hocam 3 kez taktım derken 3 kez hiç macun sürmeden mi taktın yoksa her defasında macun yeniledin mi? Yada ben mi yanlış anladım
  3. RuthlV5

Çözüldü✓ AIGO DK361 İçin Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB

Phantom spirit al bitsin gitsin
  4. RuthlV5

LAPTOP STAND VE SOĞUTUCULAR

zalmanın soğutucuları güzel oluyor ancak aman aman farkettirmiyor en fazla 5-7 derece oynar onun yerine stand alsanızda laptop için soğutmaya baya yardımcı olur stand da olmazsa laptopun sağ ve sol üst köşelerine 2 tane silgi koy gene soğutmaya yardımcı olur yani kısacası soğutucuların o kadar...
  5. RuthlV5

Bu Sisteme Hangi soğutmayı seçmeliyim?

https://www.gaming.gen.tr/urun/411000/thermalright-frozen-horizon-360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-2/ bu gider gibi
  6. RuthlV5

Çözüldü✓ Fan değişimi sıvı soğutma performansını düşürür mü

Akıllı PWM tasarımı: pwm pc fanının 12V4PIN güç kaynağı bağlantı noktası anakarta bağlandıktan sonra, soğutma fanı hızını manuel olarak ayarlamaya gerek yoktur. Kasa fanı kasa sıcaklığına göre hızı otomatik olarak ayarlayacaktır. Bu pc argb fanı çevre dostu ve enerji tasarruflu olup size daha...
  7. RuthlV5

Çözüldü✓ Fan değişimi sıvı soğutma performansını düşürür mü

hayır performans düşüşü yaşamazsın
  8. RuthlV5

Çözüldü✓ egzoz fanı olmasa n'olur

sorun çıkarmaz
  9. RuthlV5

Çözüldü✓ Bu fan sıfır mi 2. El mi

termal macunu yenile tak bir şey olmaz
  10. RuthlV5

deepcool amerika'dan yaptırım yedi

Paramparçayım şuan🥺😭😭
  11. RuthlV5

İşlemci fanının girişini usb girişine çevirmek mümkün mü?

anladım. tamamdır yardımınız için tşk
  12. RuthlV5

İşlemci fanının girişini usb girişine çevirmek mümkün mü?

Merhabalar elimde çok eskilerden kalma Bi işlemci fanı var intel stok fan bugün çalıştırdım ve baya iyi soğutuyordu bende bu fanı masama sabitleyip masa fanı yapmaya karar verdim ancak fan girişi anakarta 3 pin olarak giriş yapıyor ama bunu masada kullanmam için usb ye çevirmem lazım böyle...
  13. RuthlV5

hangi sıvı soğutucuyu tercih etmeliyim

Deepcool ls520 alabilirsin 2k fiyatı var 1718790618 Pardon le520 sınerji de 2099tl
  14. RuthlV5

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

bunu alabilirsin sınerji de satılıyor tam f/p sıvı soğutma
  15. RuthlV5

Laptop soğutucu önerisi

laptopum hava akışını alttan alıyor düz bi stand da iş görür mü? silgi biraz kaba duracaktır
  16. RuthlV5

Laptop soğutucu önerisi

Laptop için soğutucu arıyorum bütçe 1000-1500 arası önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom