Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Yardım 🔥✅ hangi kasa fanı daha iyidir✅🔥

sağdaki daha yeni nesil gibi duruyor ki bence öyle. ben olsam 1 kere sol 1 kere sağdaki fanı denerdim. en sessiz ve hızlı olanını kullanırdım.
  2. Sansar Salvo

Çözüldü✓ Bu fan sıfır mi 2. El mi

Hocam işlemcinin üzerine gelen kısım çizik olmamalıdır. Kılcal çizikler olabilir, macun zaten k çizikleri doldurmak için olan bir şey. 1720439662 Üzerindeki macunda yaşam başlamış hocam zaten
  3. Sansar Salvo

Hocam bakın dediğim gibi. Macunu sileceksin her türlü zaten kötü olmuş o. Macunu sildikten sonra o metal düzey işlemciye temas eden. Orası çiziksiz temiz ise yenisini sür kullan.
  4. Sansar Salvo

Hocam bloğun telli taraflarinda çizikler olur metal sonuçta. Macunu silin. Önemli olan macunun alt tabakası çizikmi eğilmi
  5. Sansar Salvo

Hocam o macunu silin çizik varmı diye bakın metal düzeyde 1720439161 Belli yani adam almış stok macunu silmiş yeni macun ile iade etmiş gibi duruyor
  6. Sansar Salvo

Kullanılmış hocam bence 1720438925 Vida ile sıkılan yerlere bakın. Yalama veya tornavida izi varmı
  7. Sansar Salvo

egzoz fanını sökmeli miyim?

Hocam 360mm sıvı soğutma alsam öne taksam 3 tane RGB fan olur 2 sini üste 1 i egzoz olur. Bu olurmu
  8. Sansar Salvo

Hocam 360mm sıvı soğutma alsam öne taksam 3 tane RGB fan olur 2 sini üste 1 i egzoz olur. Bu olurmu
  9. Sansar Salvo

arkadaşlar kasam thermaltheke s200tg ve egzoz fanım rgb değil, ls520 sıvı soğutma alacağım egzoz fanını söksem ls520 egzoz fan görevi görürmü? mantıken mesh panelden gelen havayı dışarı atıyor. Ne yapayım
  10. Sansar Salvo

Yardım Dostlar cihaza oc yapmak ne kadar değiştirir farklar nedir

sıcaklık artışı yaşarsın - olarak şuan her oyunu 60fps oynarsın highde bile bence 1706551222 çok daha fazla yorulur fazla ısınır ama sana pek fazla bir şey katmaz
  11. Sansar Salvo

yani dostum bence hiç gerek yok işlemciye zaten yapamazsın ekran kartınada bence gerek yok
  12. Sansar Salvo

hocam neden gerek duyuyorsunuz
  13. Sansar Salvo

Ryzen 5 7500F için soğutucu önerisi.

anlasildi hocam
  14. Sansar Salvo

bende s200tg thermalthke kasa var fanlar aynı
  15. Sansar Salvo

konu ile alakasız ama thermalright ile thermaltheke aynı markamıdır
  16. Sansar Salvo

7500F için sıvı soğutma

https://www.n11.com/urun/deep-cool-le500-marrs-240-mm-led-islemci-sivi-sogutucu-20316605?magaza=tekizmir
  17. Sansar Salvo

R5 5600 termal macun ünerisi.

size ünerim budur hocam https://www.depopark.com/Thermal-Grizzly-Conductonaut-Likit-Metal-1gr-73W-Yuksek-Performansli-Termal-Macun-purn-87608?ref=akakce&v=1.27
  18. Sansar Salvo

Güzel soğutmalı mesh kasa önerisi

1500 yazmayı unuttum pardon
  19. Sansar Salvo

Güzel soğutmalı mesh kasa önerisi

arkadaşlar yakın bir arkadaşım alacak içinde psu dahil ve rgb olmasını istiyor full mesh olmasına gerek yok hava alsın yeter diyor.
  20. Sansar Salvo

12400F soğutucu önerisi

ne kadar uygun o kadar iyi net bitşey söylecek olursam 600 700 bütçe
Top Bottom