Arama sonuçları: *

1. SavageWarrior

Kule tipi soğutucu önerisi

Çeşit çoğalsın. https://www.n11.com/urun/dark-freezer-x129-775115x136620112066-am4-islemci-sogutucu-d-18021245 Yeni nesil çoğu işlemciye yeter.
  2. SavageWarrior

ANAKARTIM GIGABYTE B450m H işlemcim ryzen5 5600 nasıl oc yapabilirm ?

Kule tipi iyi bir soğutucun varsa, işlemci çarpanını arttırarak overclock yapabilirsin. Ryzen 5 5600 için 42 veya 43 çarpanı yeterli gelecektir. Turbo performance boost u kapatmalısın. Ryzen 7 ve 9 lar anakartı daha cok zorlar.
  3. SavageWarrior

Thermaltake big typhoon am4 braket?

Big Typhoon iyi bir soğutucu değil. Kasa içinde asla kullanmayın. Kasa içi fırın gibi olur. Dark x127 ondan daha iyi ve kullanışlı. Turboyu devre dışı bırakıp stabil bir hızda ALL CORE sabitleyip çalıştırın. Yüksek ısılardan ve performans düşüşlerinden kurtulun. Big Typhoon ekran kartı arka...
  4. SavageWarrior

Dark Freezer X123 DUO Test Sonuçları VALORANT

All core 4.5GHz kullanın. Turboya gerek yok. Minimum fps ve maksimum fps artacağından ortalama fps de artar. Makine rahatlar. Güçlü ekran kartları daha rahat çalışır. Darboğaz azalır. Benchmarklarda aldığı puanlar artar. Ben de 5950x i 4,18GHz de çalıştırıyorum voltaj Auto da. Turbo kapalı...
  5. SavageWarrior

Dark Freezer X123 DUO Test Sonuçları VALORANT

Canavar gibi olmuş. Tebrikler. Voltaj Auto dayken 4.25 ; 4.50 ;4.75 GHz hızları da sırasıyla deneyin bence. Güvenli Sınırı (işlemcinin problemsiz çalıştığı en yüksek hız) bulun ve bir altından devam edin. Sınır 4.75GHz ise 4.50 GHz de güvenle kullanın örneğin.
  6. SavageWarrior

ryzen 7 7800x3d işlemci için sıvı soğutucu önerir misiniz

Hocam kendi gözlerimle gördüm . YouTube dakı çoğu test realite değil. Birbirinden apayrı testler de görüyoruz. Testi yapana donanım hediye edilirse her türlü över. 7800x3d base clock 4.2GHz 7900x3D base clock 4.4GHz Ön bellekleri de orantılı olarak artıyor. 7800x3d nin daha hızlı olmasının yolu...
  7. SavageWarrior

ryzen 7 7800x3d işlemci için sıvı soğutucu önerir misiniz

7800x3d almayın.Fahiş fiyata satılıyor. Çok az farkla 7900x3d alın. Daha az isinir. Yüzde 60 daha hızlıdır çoklu işlemlerde. Oyunlarda da yüzde yirmiye kadar daha hızlıdır, çogunda. Thermalright peerless assasin alın
  8. SavageWarrior

MSI center işlemci soketi sıcaklığı

Dediğim gibi kasa yan kapağını çıkarıp deneyin.
  9. SavageWarrior

Kasa yeterince hava almıyor veya Adana'da yaşiyorsunuz. Kasa yan kapağını çıkarıp deneyin. Macun çok çok az sürülecek ve mx4 gibi kaliteli bir macun olacak .
  10. SavageWarrior

İşlemci modeli nedir?
  11. SavageWarrior

Creature games guvenilirmi

İlk defa görüyorum. Bilindik yerler ile karşılaştırmaya gelince imkansız görünüyor.
  12. SavageWarrior

3070 için termal pad önerisi

MSI ve asus kartlarda kartı el kompresörü yardımıyla uzakten temizlemek yeterli.Karti açmayın.Acilankartlardabaska soru lar çıkabiliyor. Parça kaybolması(koparak) gibi.. Sapphire kartlarda iyidir bu konuda. Birkacayda bir Fan yapraklarına dokunmadan basınçlı hava kullanın yeterli. 1724254216...
  13. SavageWarrior

r5 5600 60derece geçmiyor

Hocam ömer beye cevap verdim, sizde sorun yok. Sizin işlemcinin silikon kalitesi harika. Sorun yok.
  14. SavageWarrior

Aynen silikon kalitesi hocam ve amd de macun kullanmıyorlar. Soldered diye geçiyor. Lehim vari. Dolayısıyla dönem dönem değişiyor. İntel k serisi işlemciler özel ilgi alaka istiyor, özellikle 4-5 sene sonra. Delid işlemi gibi. İşimiz uğraşmak. Zoru hemen başarırız,imkansız biraz zaman alır gibi. :)
  15. SavageWarrior

Marka iyi ve unutmayalım., Kaliteli termal macun, en azından mx4, çok az süreceksiniz. çok çok ince bir tabaka ve sadece işleci üstüne sürün yeter.
  16. SavageWarrior

Anladım hocam. O halde gerekli değil şimdilik. İleride İhtiyaç duyarsanız üstteki kafaları sayarak 6 veya 8 bakır borulu alın en az.
  17. SavageWarrior

Hocam ihmal etmeyin. Bahsettiğiniz işlemcinin boşta veya internette gezerken ki sıcaklığı sanırım. Soğutucuyu alın.Kule tipi ve tek taraftan en az 3-4 bakır borulu
  18. SavageWarrior

RYZEN 5 7600 Kule tipi soğutucu tavsiyesi

Valla çoğunluk büst assasinden yanaykenonlara katılmak zorundayım. İleride 7900 serisi işlemci alırsanız diğeri yetmeyebilir.
  19. SavageWarrior

Odada klima yok ve izmir
  20. SavageWarrior

https://www.n11.com/urun/thermalright-burst-assassin-120-tl-c12c-120-mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf7-termal-macun-54314710?magaza=betaplusteknoloji Buburst assassin 6 bakır borulu 1200TL civarı gayet iyi bir soğutucu. Alabilirsiniz. Dark x127yi 5950x işlemciyle kullanıyorum. Performasi...
Top Bottom