Arama sonuçları: *

1. Scaredy

GPU ve CPU için termal macun önerisi.

Orijinal mi mx4 teknobiyotikteki ?
  2. Scaredy

Peki bı düşüneyim bunu.
  3. Scaredy

Markayı hiç duymadım ve benchmarki yok gibi. Videosu varsa atar mısınız?
  4. Scaredy

Selam, yaklaşık iki yıldır termal macunu gpu ve CPU nun stok termal macunu ile kullanıyorum ama son zamanlarda PC bazen ısıdan kendini kapatıyor. Sorunun sebebinin ısı olduğundan %99 eminim o yüzden 150 TL araliginda hem CPU hemde GPU ortak şekilde bir termal macun almak istiyorum. Kryonaut...
  5. Scaredy

Kule soğutucum için fan

Selamlar bir kule soğutucum var ve buna 4 pinli bir fan lazım. Bir öneriniz var mı? Soğutucu markası Cooler Master.
  6. Scaredy

Noctua NH-U12S SE-AM4 120 mm alınır mı ?

Hiç bilmiyorum dostum. Noctua kendisi orjinalinde 400 tl kargo + 400 tl kendisi satıyor. Eğer gerçekten güvenilirse tabikide alabilirsiniz. Şu anda tüm dünyada nerdeyse benchmarklarda kullanılan soğutucu diyebilirim. Donanım arşivi bile kullanıyor kendisi bazen.
  7. Scaredy

Noctua NH-U12S SE-AM4 120 mm alınır mı ?

Bu kule soğutucu değil sadece fanı sanırım. Kendisi çünkü sadece 1200 tl kadar olduğunu biliyorum ben. Edit: özür diliyorum amazonda orjinal noctua sattığında 800 tl kadar bir fiyata denk geliyor kargo ile. Amazon prime bile işe yaramıyor. Ben 400 tl ye pek inanamamadım şahsen...
  8. Scaredy

Güç Kaynağı Fanı Çalışmıyor

o 320 TL yi al ve üzerine 120 daha atıp eğer 600w civarındaysa daha tatlı bir şey al. Herifler direkt kazıklıyor.
  9. Scaredy

Öneri Yeni F/P Soğutucumuz Hayırlı Olsun

Çok güzel gözüküyor testlerini beklerim.
  10. Scaredy

Ryzen 3600 e Soğutucu alacağım bütçe 400 TL

Sanırım bu ikisi olur ama 400 tl yi aşıyorlar maalesef yinede atayım. https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/orjinal-amd-wraith-prism-rgb-led-islemci-fani-P361051593 https://www.hepsiburada.com/arctic-freezer-34-esports-duo-intel-amd-gri-cpu-sogutucu-acfre00075a-p-HBV00000Q6S97 Birde OC yapma...
  11. Scaredy

Arctic Freezer 34 eSports DUO RGB yapan aparat

RGB fan alabilirsin yerine ama aklına yattıysa da alabilirsin. RGB bence pek saçma olmakla birlikte ben olsam fanlarını değiştirmem (1 derecenin bile hesabını yapıyorsak RGB her zaman ısı yayar. Onu bile düşünebilirsin)
  12. Scaredy

AMD Ryzen Wraith Sesi çok mu ?

Çok ses çıkarmayacağını hatta ses çıkarmayacağını düşünüyorum
Geri