Arama sonuçları: *

1. S

Yardım İlk defa termal macun süreceğim help

Arkadaşlar işlemci yerinden çıkmayacak demi pinlerinden ayrılmayacak fanı sökücem sonra termal macun uygulayacağım ve fanı tekrar takıcam okey
  2. S

şu şekilde demek istedin galiba sorun şu hocam stok fanı söküp takmaya kokuyorum birde galiba işlemci yerinden çıkmayacak demi pinlerinden çıkarmayacağım
  3. S

baya basitmiş hocam 1726237568 bence o pek işlevli değil ya kenarlar açık kalır büyük ihtimalle IXI şu daha iyi gibi X yanlarda çizgi 1726237590 hocam yinede bir tane video varmı ya sksksks
  4. S

Arkadaşlar termal macun aldım ilk defa kendim süreceğim teknik açısından biliyorum çok fazla olmayacak katman ne kadar büyük olursa okadar ısınır sorun o fanı söküp termal macunu sürük işlemciyi tekrar takıp üzerine fan takmak bunun için benim gibi acemiler ne yapmalı video flanda atabilirmisniz...
  5. S

Bu ryzen 5 7500f soğutur mu

Sıvı soğutucu Alicam diye karar verme dandik bişey alma hiç bu işlemci için hava soğutucu yeterlidir
  6. S

Öneri 300 tl termal macun önerisi

İşlemci için sadece hocam şimdi kasayı açtım vs. Stok fanı söktüm işlemciyi yerinden çıkarmıyorum üzerini temizlenip yenisini sürüyorum sonra tanı tekrardan takıyorum işlemciyi yerinden çıkarırsam pinlere olan zarar gelebilir
  7. S

Sadece işlemci derken ekran kartı için mi dediniz ekran kartı macunları zayem bildiğim kadarıyla farklı oluyor normal macunalrdan daha iyi 4-6 sene gidiyor diye biliyorum 1722210029 Pinlerden korkuyorum hocam biri gitse naneyi yerim video link varsa al bunda. Bak dediğin atabilirmisin birde...
  8. S

hocam kendim hiç sürmedim becerebilirmiyim sizce fanlarda baya toz bağladı zormu
  9. S

Arkadaşlar işlemcim i512440f 70-72 derecelerde çalışıyor oyunlarda ama artık alt tap atınca anlık 80 oluyor 7-8 ay oldu termal macun değiştireli bana 300 tl lik termal macun önerir misiniz? rica etsem k/w olayları var galiba diye hatırlıyorum şimdididen teşekkür ediyorum hayırlı günler.
  10. S

Yardım Termal macun İyi Çekmiş miyim?

ilk denemenizmiydi zormuydu hocam
  11. S

Çözüldü✓ BU SİSTEM İÇİN SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ İSTİYORUM

Kötü hocam o depola size yararı olmaz hdd çok yavaş 1Tb M.2 sdd al
  12. S

Çözüldü✓ BU SİSTEM İÇİN SIVI SOĞUTUCU ÖNERİSİ İSTİYORUM

gereksiz olur hocam 1Tb m.2 sdd al 512gb yetmiyor yada ramleri arttır
  13. S

Fan hızı nasıl düşer?

Msi pro H610M-E benim anakart ama bulamadım yardım edermisin
  14. S

Yardım Ekran kartıma termal bakım yapmalı mıyım?

Valla hocam ekran kartının sıcaklığı muhteşem şuan bence 9 sene yattımı yoksa kullandınız mı bu nasıl oluyor shjssnsk
  15. S

Yardım Ekran kartıma termal bakım yapmalı mıyım?

Hocam sıcaklık zaten normal açmaya gerek yok hiç birde ekran kartlarının termal macunları sizin sürdüğünüz den daha çok kaliteli olarak geliyor mesala sıfır bir ekran kartı aldınız 2-4 sene o termal macun ekran kartı için yeterlidir olacaktır üretimi ile sürülen macun daha kaliteli olur kısacası
  16. S

Yardım Deepcool LE520 Sıvı Soğutucu Kurulumuna Yardım Eder misiniz

aga bu sıvı soğutucu mantığı ne içinde ne var düzenli olarak bir şey koyuyormuyuz
  17. S

Öneri Max 320tl Macun önerisi

Tamamdır saolum hocam en sonki konuma bakma şansınız varmi beki sizinde bir bilginiz vardır vatan haklarım nedir konu başlığı saolun şimdiden
  18. S

Yani işlemcim en baba oyunda 75 gördüm görmedim ama hadi 80 olsun
  19. S

Dahada önerirseniz sevinirim ne kadar seçenek o kada riyi
  20. S

Hocam bu pek kaliteli değilmiş galiba kullanan arkadaşlarım pek beğenmedi
Top Bottom