Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Sıvı soğutmanın kontrolcüsünü takmasam olur mu ?

Fanlar coolermaster Halo serisinin ucuz halı bence gayet güzel dün fanların hava akışına da baktım gayet güzel üflüyorlar ayriyetten kasanın spec deltanın on ızgarasını değiştirerek iyi yapmışsın abdullah'ın inceleme videosunda görmüştüm güzel bir dokunuş olmuş güle güle kullan dostum
  2. S

Bence değeri bilinmiyor fiyat bandına gore gayet güzel ve hava akımı çok iyi öndeki dark yazısını daha güzel yapsaydılar daha iyi olurmus o yüzden soktum MSI logosu yapıştırdım onun harici çok sevdim kasayı
  3. S

Pcyi bayram indirimlerinde topladım tüm parçalar geldi ama Amazondan ssd aldım gelemedi bir türlü onu bekliyorum cuma günü uçak kalktı diye yazmışlar kargo takibe uçağı Esad vurdu galiba gelemedi bir türlü :)
  4. S

Kontrolcü sadece fanların rgbsini kontrol ediyormuş şu an cayır cayır çalışıyor valla 😀
  5. S

Direk anakarta bağladım MSI mystick light ile kontrol edicem tüm parçaları tek bir yerden ederim
  6. S

Arkadaşlar iyi akşamlar coolermaster masterliquid illusion sıvı soğutma aldım fotoğraflar da eklicem ama bu kontrolcüye taktıgım kablo sadece argb kablosu gibi bu kabloyu programdan RGB kontrol etmek için mi takmam gerekiyor eğer onun içinse direk anakartta takip anakarttan kontrol etmek...
  7. S

Yardım 360 mm soğutucu hava akışını keser mi

Ryzen 7 5700 x ama kule tipi tercih etmiyorum kasa içindeki görüntü kötü oluyor
  8. S

240 mmlik ile 360 mm lik arasında çok soğutma farkı var mı peki
  9. S

Arkadaşlar ben fark guardian pro kasa alıcam ama 360 mm sıvı soğutma desteği yok üst tarafta on panel mesh bir yapıda ama sıvı soğutucu radyatörü geldiği için hava akışını bozar mı?
Top Bottom