Arama sonuçları: *

1. S

Kasa içi 120mm fan önerisi

Ben de Asus Rog 3080Ti aldım o yüzden aklım 4000 serisinde de kalmadı değil :D Ama ikimizi de üzmez bu kartlar yarı yolda bırakmaz
  2. S

Ben hepsini tamamladım yurt dışından gelsin diye bekliyorum 2 tane QL aldım 1 paketi geldi yurt dışından diğer paket gelmedi. Uzun uğraşlar sonucu topladığım kasam kısmetse önümüzdeki hafta birleşecek. Ben kasayı toplayana kadar 4000 serisi ekran kartlar çıktı o bi tık üzdü 😃
  3. S

Ben kasadan çok memnunum görünüşü fotoğraftakilerden daha güzel ve çok geniş sıkış pıkış değil. Gösteriş kasası olduğu için biraz büyük yeriniz varsa öneririm ilerde custom sıvı soğutma veya parça geliştirme vs yaparsanız kafanız rahat olur o sığar mı bu uyar mı diye düşünmek zorunda...
  4. S

Ben de Lian Li XL kasa aldım. Fanlar ile sıvı soğutmayı Corsair aldım icue yazılımı çok iyi kasa içerisinde güzel olacağını düşünüyorum. RGB şov konusunda iyidir Corsair :) Bu arada hangi sıvı soğutmayı aldınız ? Ben H150i aldım
  5. S

Henüz kasaya montaj etme fırstım olmadı ama şu an en iyi fanlardan birisi olduğunu söyleyebilirim çok olumlu yorumlar var Corsair ekosistemi yapıp üst düzey bir kasa topluyorsan kesinlikle bu fanları almalısın. Ben SP120 için değil de daha çok LL120 ile kıyasladım çünkü SP120 ile kesinlikle...
  6. S

LL120 serisi 1700 TL'ye varıyor ithalat ücreti ile beraber. Bence bu fiyata çıkmışken ithalat ücreti dahil 2100 TL civarına QL120 fanlar almalısın ben 2 paket sipariş verdim
  7. S

Corsair H150i Elite Capellıx Nasıldır ?

360mm'lik bir soğutucunun yeterli olacağını düşünmüştüm :( Beyaz bir kasa yapıyorum o yüzden beyaz bir soğutucu lazım. Bu işlemci için bu soğutucuyu kullanan çok kişi gördüm ama ses konusundan emin olamadım
  8. S

Arkadaşlar merhaba, İntel 12900K işlemcimi soğutması için Corsair H150i Elite Capellıx soğutucusunu almak istiyorum. Soğutucunun çok sesli çalıştığına dair şikayetler okudum. Eğer bu yüksek ses soğutucunun fanlarından kaynaklanıyorsa ilerde Corsairin QL120 fanları ile upgrade edebilirim. Ama bu...
  9. S

Arkadaşlar merhaba, İntel 12900K işlemcimi soğutması için Corsair H150i Elite Capellıx soğutucusunu almak istiyorum. Soğutucunun çok sesli çalıştığına dair şikayetler okudum. Eğer bu yüksek ses soğutucunun fanlarından kaynaklanıyorsa ilerde Corsairin QL120 fanları ile upgrade edebilirim. Ama bu...
  10. S

Intel i9 12900K için 360mm LCD beyaz sıvı soğutucu önerisi

240 mm hocam İ9 12900K işlemciyi soğutabilir mi ?
  11. S

Valla bir heves başladım beyaz bir sistemim olsun istedim ne kadar zormuş pişman oldum :(
  12. S

Sadece RGB var sanırım LCD ekranı var mı ?
  13. S

Beyaz rengi var mı hocam ?
  14. S

Maalesef lcd ekran isteğim olduğu için buna yönelemiyorum yine de teşekkürler 1659740935 Evet X serisi çok benzer olduğu için aynı sanmış Z serisinin beyaz versiyonu ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor sanırım 1659740974 Aslında beyaz olanı var ama Türkiye'de yok resmi sitelerinde gördüm
  15. S

Arkadaşlar merhaba, Beyaz bir kasa yapmaktayım i9 12900K işlemcim için 360mm beyaz renk LCD ekranlı bir sıvı soğutma almak istiyorum. Çok araştırdım ama beyaz renkte LCD ekranlı iyi bir sıvı soğutucu bulamadım. Tek bulabildiğim NZXT Kraken X73 bunu alırsam eğer Corsair'in QL120 RGB fanlarını...
Top Bottom