Arama sonuçları: *

1. Shia

Bu ucu nereye takıcam?

Link atabaikir misiniz uyguna bir şey 1670539112 Bunların ikisi varmış öyle dediler 1670539777 https://www.teknobiyotik.com/dark-argb-3-3pin-to-6pin-donusturucu-kablo-dkcfcb36.html#!prettyPhoto bu işime yarar mı ?
  2. Shia

Bu ucu nereye takıcam?

Dönüştürücü ne alabilirim? Anakart gigabye ab350 gaming
  3. Shia

Bu ucu nereye takıcam?

Bir ledim var bilgisayar için controllerlarda yok aparat mı almam lazım anakart da girişi yok
  4. Shia

İki adet Controller var bir kumanda ikisini farklı değiştiriyor.

dönüştürücü derken şöyle ki ben yapmıyorum da kuzenim ile abim yapıyor bitirdiler gibi sadece arkası açık kaldı bu konuda kaldılar bende buraya yazayım dedim İki adet Controller var Birisi sıvı soğutma ile geldi Diğeri Kasa ile beraber Kasanın içindeki fanlar kasanın controllerina oluyor sıvı...
  5. Shia

İki adet Controller var bir kumanda ikisini farklı değiştiriyor.

Kasanın kendi Controlleri var ve sıvı soğutmanın ayrı var ikisinin kablolarının uçları birbirinin controllerlarına uymuyor kafayı yicem birine basıyorum rengi değişyior diğer kumandadan öbürünü değiştirirken diğeri farklı renke dönüyor.. anlatmak zor anlayan varsa nasıl yardımcı olabilir...
  6. Shia

Intel Stock Fanda Bu kablolarin anlami nedir?

Anakart dışında mı kullanicaksin?
  7. Shia

Intel Stock Fanda Bu kablolarin anlami nedir?

Büyük ihtimal güç ve veri aktarım olmalı fan kabloları olduğu için fan rpm bilgilerini aktarmak için ve güç kaynağı beslemesi için diye düşünüyorum ama renklerinin hangisi olduğunu bilmiyorum.
Top Bottom