Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Bu termalin fiyatı ne böyle

Ellerinde yoktur, o yüzden fiyatını bozmuşlardır. Başka model bak.
  2. StrangerIX

Böyle kasa havalandırması kötü mü?

Sen dediğimi yap, üstteki sağ fanı ters çevir. Ondan sonra başka bir şey yapmana gerek yok.
  3. StrangerIX

Sen üstteki birini yani hava soğutucunun üstünde olan değil de diğerini ters çevir. Kule tipi soğutmana hava ulaşmadan o fan yüzünden dışarı çıkıyor. O Lian Li'nin önerdiği sıvı soğutma kullananlar için olabilir. Boşver sen onların önerdiği hava akışını. Çizdiğin şemadaki üstteki sağ fanı...
  4. StrangerIX

Üstteki kasa önüne yakın olan fanı ters çevir, daha iyi olur dereceler açısından. Kasanın içine üflesin.
  5. StrangerIX

Yardım 9800X3D SIVI SOĞUTMA C23 DEĞERLERİ NASIL?

Hocam sonunda heveslendiğin derecelere düştün mü? Senin tecrüben nasıl genel olarak merak ettim.
  6. StrangerIX

Beyaz sıvı soğutma önerisi

Hem Lian Li hem satıcılar biraz üstten kitliyor millete. O kadar ederi yok aslında.
  7. StrangerIX

Beyaz sıvı soğutma önerisi

Ayrı satma değil de, millet kendi istediği fanı kullansın diye sadece radyatör-pompa kombosu halinde satıyorlar. Fanlı hali de olması lazım sitede.
  8. StrangerIX

7800x3d İçin Hava Soğutma Karşılaştırması

Bi msi afterburner açma şansın var mı oyunda iken? Acaba ccd derecesini mi takip ediyor yoksa işlemci çipset derecesini mi?
  9. StrangerIX

Yardım 9800X3D (1080p) için soğutucu önerisi

Sen sıvı soğutma almamış mıydın hocam? O noldu?
  10. StrangerIX

🥶❄️ İşlemci Soğutucu " Tier List " ❄️🥶

Liste güncel değilmiş, hiçbiri de kendi testi değil. Ben de güncel hepsini birisi test etti sandım. Adam listeye kim ne yazsa belli şartlara göre yapıştırmış.
  11. StrangerIX

Yardım Temiz 2 Yıllık U12A ne kadar eder?

Sahibinden fotoğrafları için iyicene temizleyip listelersin. Ne kadara gider, onun için pazar fiyatına bakman gerek. Yeni soğutucu nasıl oldu kasaya? Var mı foto?
  12. StrangerIX

Yardım Lianli strimer kablolar hakkında bilgisi olan var mı?

5090'a hiçbir uzatma kablosu önermiyorlar hocam. O yüzden direkt LED şerit bakın daha iyi.
  13. StrangerIX

Aynen bak bunları da deneyebilirsin. Lian Li biraz daha marka vergisini bindiriyor üzerine bir de uygulama kontrolü/wireless olması vs.
  14. StrangerIX

Bu arada takılamamasın sebebi ve kablo değişikliklerinin fotosunu atayım. Bu eski 12VHPWR kablosu Strimer Plus V2 ile gelen. Bunun riskli olma sebebi voltajı taşımaya çok zayıf bir kablo düzeni ve kalınlığı mevcut. Hepsi bir de dip dibe olduğundan ısıyı birbirlerine de aktarmaları mümkün ve...
  15. StrangerIX

İlle de istiyorsanız alın da 5090 gibi hayalleriniz varsa ileride, sıkıntı yaratma olasılığı var. (5090'da her uzatma kablosu riskli ama onu hatırlatayım) 350w herhalde ideal watt değeri dedikleri oran bu pinlere güç dağılımı için. Voltaj onda atsa da sorun olmaz gibi. Ayrıca bu yeni kabloyu...
  16. StrangerIX

Buldum postu. Test eden PSU Cultist takipçilerinden biri. Merak eden olur diye attım. http://jongerow.com/strimer_mod/ Senin yapman gereken şöyle. Kasan büyükse ve anakartın dahil her şeyi rahat görebilecek düzeyde ise yani örnek: CPU-GPU-Anakart hepsine Strimer al. Eğer büyük değilse ve...
  17. StrangerIX

cpu için olan tamamen kasanıza bağlı. Kasanızda onu gösterecek kadar alan varsa alın, yoksa almayın.
  18. StrangerIX

Evet aynen öyle yaptım.
  19. StrangerIX

Anakart olanı direkt kullanabilirsin, onda bir sorun yok. Ekran kartında bu yaptığımı yapsan yeterli.
  20. StrangerIX

Şimdi bu Strimerlar uzatma kablo görevi görüyor. PSU'dan gelen kabloyu bu Strimer'a takıp önde istediğin görüntüye ulaşıyorsun. Strimer'da RGB şerit ve uzatma kablosu bulunuyor. Bunlar birbirinden ayrılabiliyor. Ekran kartı versiyonu olan 16 pin Strimer'da ben ekran kartı uzatma kablosunu...
Geri