Arama sonuçları: *

1. T

Sıvı Soğutma Ses Sorunu

Bilgisayarı açtığımda radyatörden tıkırtı ses geliyor fakat bir süre sonra bu ses kesiliyordu, son zamanlarda artık kesilmemeye ses sürekli olmaya başladı tozlanmış olduğu için bilgisayarı temizledim fakat sorun hayla devam ediyor sanki bir şey sürtüyormuş gibi ses geliyor ne yaparsam sorunu...
  2. T

5600x işlemci overclock

5600x işlemcimvar 4450ghzye çekip +0.150v vermiştim fakat prime95 testinde 5-6dk dan sonra eror vermeye basladı bende birkac gün kullandım fakat arada 5-15dk da bir kez fln drop yiyordum bunu düzeltmek adına voltajı 0.2v a çektim fakat bu sefer teste soktuğumda direk pc kapandı mavi ekran yedim...
  3. T

5600x Overclock Yapma

ryzen masterdan cpb yi açıp denemiştim cpy yi açmaya gerek varmı anlık olarak ghz yi sürekli değiştiriyor çünkü
  4. T

5600x Overclock Yapma

nasıl deneme yapıyım peki kaçla kaç arası denemem daha mantıklı 1.275 den başlayıp 1.375 e kadar denesem stabil olanı bulur muyum ?
  5. T

5600x Overclock Yapma

5600x işlemcimi denemek için ryzen masterdan 4.6ghz ye çektim sıkıntısız çalışıyor soğutucumda yeterli performası gösteriyor bios ayarlarından 4.6ghz yada 4.750ghz ye maç volt verirsem stabil olur
  6. T

Hangi termal macunu kullanmalıyım

Gamepower skadi 240mm sıvı soğutma aldım içinden gamepower gp13 termal macun çıktı ve ısı iletkenliği in bende olan artic Mx4 den daha yüksek olduğunu gördüm sizce hangisini kullanmalıyım artic mx4 8.5w/mk Gp-tqe 13.5w/mk Mx4 ü önceden kullanmıştım 4de 3 ü duruyo gp-t13 daha paketi açılmadı...
  7. T

5600x İşlemci Soğutucu Önerisi

corsair h45 in inceleme videosunu izliyordum ordada aynısını söylemişti fakat sonradan akasa viper fan almış ses kesilmiş 1659035918 kasaya sığsa alırdım ama sığmaz
  8. T

15 derece 240mm-120mm farkı mı 120mm Hava soğutma farkı mı ben 120mm-hava soğutma farkını sormak istemiştim eğer 15 derece farkediyorsa kapak açık kullansam daha mantıklı olmaz mı 15 derece çok yüksek bir fark
  9. T

daha sonra sessiz bir fanla değiştirsem sorun ortadan kalkar mı
  10. T

anladım fakat 240mm bütçemi aşıyor kule tipi soğutucuda sığmaz kasaya kapak açık kullanmam gerekir 120mm sıvı soğutma alsam ne kadar fark olur
  11. T

neden sıvı soğutma yerine hava soğutma seçmek daha mantıklı daha fazla mı performans veriyor ayrıca bu hava soğutmalar kasaya sığmaz malesef artic freezer 34 157mm fakat benim kasamda 130-140mm yer var
  12. T

işlemcimi yükselteli birkaç hafta olmadı o yüzden fazla bi bütçem yok max 750tl verebilirim
  13. T

gamepower warcry
  14. T

5600x işlemci kullanıyorum stok soğutucu yeterli olmadığı için soğutucu almak istiyorum kule tipi soğutuculara baktım fiyat olarak uygunlar fakat kasama sığmıycak kadar büyükler kasada 130-140mm yer kalıyor işlemciyle temperli cam arasında çokğu soğutucu 150-155mm olduğu için takamıyorum bu...
  15. T

Termal macun önerisi

16. T

Termal macun önerisi

bu videoyu izlerken ekran kartının üstündeki soğutma bezlerini de değiştirmem gerektiğini farkettim bu resimdeki bezleri nasıl temin edebilirim ekran kartım rx580
  17. T

Termal macun önerisi

teknobiyotik dışında orjinalini temin edebileceğim başka hangi siteler var? 1655208726 ekran kartının termal macununu nasıl yenileyebilirim ekran kartı için farklı bir macuna gerek varmı?
  18. T

Termal macun önerisi

cooler master htk-002 mi daha iyi artic mi
  19. T

Termal macun önerisi

ryzen 2600 işlemci ve stok işlemci fanı kullanıyorum yaklasık 2 yıldır işlemcinin termal macununu yenilemedim fp açısından hangi termal macunu almam daha iyi olur sizce? Bütçe max 100-150tl
Top Bottom