Arama sonuçları: *

1. T

RYZEN 5 5600 İÇİN SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ

DeepCool LS520 kullanıyorum, memnunum hocam.
  2. T

RTX 3080 Termal Pad Değişimi

Ölçüsü uymuş olsa bakır ped alırdım hocam ancak ince gözüküyor bendeki karta göre.
  3. T

Bana 2mm ve 3mm lazım sanırım hocam. Bu sitede yok ne yazık ki.
  4. T

Hocam Zotac Trinity çok dandik padler kullanmış ve macun değiştirmek için kartı mecbur açacağım. Kartı açtığımda da %90 pedler parçalanacak. 1703236406 Link var mı hocam?
  5. T

Merhaba arkadaşlar. Zotac Gaming GeForce RTX 3080 Trinity OC LHR model ekran kartına sahibim ve ısıların artmasından dolayı macun ile ped değişimi yapacağım. Aşağıda vermiş olduğum linkte termal ped ölçüleri yazıyor ancak hangi marka ve ölçülerdeki pedleri almam gerek bilmiyorum. Yardımcı olur...
  6. T

5800X3D + MSI B550 GAMING EDGE WIFI

Selamlar. 5800X3D'ye overclock yapılamıyor diye biliyorum.
  7. T

LS520 Garip Ses Geliyor

Cızırtı hocam. Hava sesi değil.
  8. T

LS520 Garip Ses Geliyor

Anladım sağolasın hocam.
  9. T

LS520 Garip Ses Geliyor

Henüz 1 hafta oldu ama hocam. Yok fanın dönme sesi değilde sanki sürtme sesi gibi var dikkat ettiniz mi?
  10. T

LS520 Garip Ses Geliyor

Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta almış olduğum LS520 sıvı soğutucunun fanları %45den sonra videodaki gibi garip bir ses çıkarıyor. Soğutmasında bir problem yok. Bunun sebebi ne olabilir veya nereden geliyor olabilir?
  11. T

Alışveriş listem (Önerileriniz ?)

Anladım hocam. İşlemci soğutucusu olarak ise https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xts-black-fiyati,72204656.html bunu öneririm.
  12. T

Hocam konudaki ilk ekran görüntünüze bakar mısınız? Satıcı farklı gözüküyor. Ondan bahsediyorum.
  13. T

Macunun satıcısı teknobiyotik gözükmüyor hocam.
  14. T

Termal macunu teknobiyotik isimli satıcıdan almanı öneririm. O macunun piyasada çok fazla çakması var.
  15. T

Zalman N2 kasada 120mm sıvı soğutucu egzoz fan olarak kullanılır mı?

Merhaba arkadaşlar. Zalman N2 kasaya sahibim ancak 120mm sıvı soğutucu alsam egzoz fan yerine takarak kullanabilir miyim?
  16. T

Crucial Ballistix Ram Overclock

Yeterli midir? Programı ilk defa kullanıyorum.
  17. T

Crucial Ballistix Ram Overclock

Merhaba arkadaşlar aşağıda yazacağım sisteme sahibim. 2400Mhz 2x8GB ramlerim bulunmakta. Söylediğim gibi sistemin detaylı bilgisini vereceğim. Bu ramleri güvenli bir şekilde 3000mhz'lere kadar çıkmam mümkün mü? Ram konusunda O.C hakkında bilgi sahibi değilim. Anakart: Asus B350M-A İşlemci...
  18. T

2400Mhz 2x8GB Ram Overclock

Deniyim hocam ama 3000Mhz zaten 1.37v'de çalışıyor. 3200Mhz 1.35v imkansız değil mi?
  19. T

Ryzen 5 2600 O.C. Performansı

Hocam yanlış yazmışım ramleri ramler 2400Mhz ben 3000'e çıkarttım :D
  20. T

Ryzen 5 2600 O.C. Performansı

1.33’den daha düşük V’ları denedin mi? Denedim hocam tutmadı. 1612788372 Ramleri 3000Mhz'ye çıkardım hocam.
Top Bottom