Arama sonuçları: *

1. T

R5 3600 sıvı veya hava soğutma önerisi?

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/thermaltake-pacific-c360-ddc-argb-3x120mm-fan-soft-tube-diy-si-P367143174?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwlZf3BRABEiwA8Q0qq1im6biUmj7PM7P3VdGyXteIeQDJaxKNyGzGyeenxJUI76-nQ4mjlhoCQiYQAvD_BwE
  2. T

Ryzen 5 3600 İçin Sıvı Soğutma Arıyorum

Tamamen stok. Ayarlarım 1.3V ve 4.0ghz değerlerinde
  3. T

Ryzen 5 3600 İçin Sıvı Soğutma Arıyorum

Kasanın hava akışı kötü olabilir. Ben stok soğutucu ile boşta ortalama 40 yükte 65 derece görüyorum.
  4. T

Ryzen 5 3600 için soğutucu

R5 3600 stok haldeyken stok soğutucu yeterli oluyor ancak azıcık bir şey overclock yapmak istediğinizde stok soğutucunun hiçbir etkisi olmuyor. Yani overclock yapacagım dıyorsan soğutucu tercih edebilirsin.
  5. T

ryzen 5 1600 12 nm overclock

Bunlardan birini alacağına r5 3600 alsan mesela daha iyi olmaz mı? Yani 1600 için çok fazla bu soğutucular.
  6. T

G2030 sisteme overclok yapmak mümkünmü?

Bunu işlemcini değiştirerek çözmen mümkün değil. Yeni bir ekran kartı alabilirsin. En dogrusu sistemini komple değiştirmen ancak o kadar bütçen yoksa r7 370 gibi işlemcinin besleyebileceği bir ekran kartı alabilirsin.
  7. T

G2030 sisteme overclok yapmak mümkünmü?

İşlemcin ekran kartını beslemeye fazlasıyla yeterliyken neden böyle bir gereksinim duyuyorsun?
  8. T

Gereksiz karantina faaliyetleri.

Canım bir hayli sıkıldı. Bunun üzerine çok eski bir bilgisayarımdan kalan 300W gücündeki psumun artık hiçbir şeye yaramadığını, daha iyi bir işe yarayabileceğini düşündüm ve hemen harekete geçip işe koyuldum ? 1- PSU'dan fan ve ve 1 adet molex kablo sökülür. 2- Molex kablo ile fan...
Top Bottom