Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Çözüldü✓ AMD Ryzen 7 5800X3D işlemciyi,Noctua NH-U12A ,Asus ProArt LC420 iyi soğutur ?

Neredeyse hiçbir kondisyonda -aşırı uç örnekler dışında- hiçbir hava soğutucu sıvı soğutucu kadar performans gösteremez. O bütçe için anlık piyasa durumunu bilmiyorum ancak 240mm ve üstü radyatöre sahip, kronik sorunu olmayan bir sıvı soğutucu bulduysanız hava soğutmayı düşünmenize gerek yok.
  2. Toxpox

İşlemcim Fazla Isınıyor

1- Başlığı düzenle ve konuyu özetler biçimde değiştir. 2- Sistem bilgilerini içinde tutma, maazallah çürürsün. 3- Hangi oyundayken bu durumu yaşadığını belirtsen aslında aklımızda bir fikir olurdu ama sanırım ihtiyacın yok. 4- Bir sonraki konu açışında bu 4 maddeyi unutma. 5- İlk 5 kural...
  3. Toxpox

Yardım AURA SYNC YARDIM LÜTFEN

Anakartı değiştirerek ARGB portu bulunan bir anakart alabilirsin ya da Aura Terminal cihazını alabilirsin fakat ikinci seçeneği tavsiye etmiyorum çünkü çok pahalı. Anakart ihtiyacın yoksa da sadece ARGB için anakart almak pek mantıklı değil.
  4. Toxpox

Yardım AURA SYNC YARDIM LÜTFEN

Anakartında ARGB portuna takmalıydın fakat anakartında ARGB portu yok. Dolayısıyla fanları Aura Sync üzerinden kontrol edemezsin.
  5. Toxpox

Latency Değerleri Normal mi ?

İşe yaramaktan ziyade daha iyi bir başlangıç olacağını söyledim. AGESA mikrokodları tahmin ettiğimizden daha efektif olabiliyor.
  6. Toxpox

Corsair Vengeance RGB PRO SL 3600mhz nasıldır.

Yup, ilk parti RAM'ler haricinde Samsung B-Die kullanmadılar. Makalemde yazdığım gibi 8.31 Nanya Rev.B-Die. Normalde o çipin gayet iyi performans vermesi gerekiyordu ama farklı versiyonları var sanırım. XMP açtığınızda gerçekten sorun mu yaşadınız...
  7. Toxpox

Yardım OC nasıl yaparım bir rehber var mı

Güzel ama hangi konuda? Her bileşenin farklı hız aşırtma şekli var. Ne için arıyorsunuz?
  8. Toxpox

Yardım O.C. Nasıl Yapabilirim ?

Geardown mode u açman gerek. 4300ge'lerin çoğu max 3866 görüyor. 4.1 yaparken kaç voltaj veriyorsun çekirdeklere?
  9. Toxpox

Yardım O.C. Nasıl Yapabilirim ?

Vsoc yi auto bırakma. Gfx freq 2200 falan yapabilirsin. Core freq mümkünse 4.1ghz ve üstüne getirmeye çalış. Geardown mode u enabled yap, sistem kararlılığını ve performansı arttırıyor. 1630239944 Ek olarak 3866mhz e kadar çıkabilirsin muhtemelen.
  10. Toxpox

ARCTİC 240MM SIVI SOĞUTMA FAN KONTROL

Anakartının uygulaması üzerinden kontrol edebilirsin.
  11. Toxpox

Liquid Freezer II 240 ı nasıl bilirsiniz ahali?

Hocam hangi işlemci ile kaç W kullanıyordunuz ve hiç sıcaklıkları falan test etmiş miydiniz?
  12. Toxpox

Liquid Freezer II 240 ı nasıl bilirsiniz ahali?

Gayet iyi, alınır. Önerdiğim kullananlar arasında fan veya pompa gürültüsü sorunu ile karşılaşan yok. Onların aldığı 240 değildi fakat aynı pompayı kullanıyor bildiğim kadarıyla. Fanları zaten sessiz. Herhangi bir inceleme veya test ile bakabilirsiniz. Full Speed ayarlasanız bile diğer...
  13. Toxpox

Arctic Liquid Freezer II 240 ARGB ve 360 ARGB soğutma performansı

VRM ve genel PCB soğutması konusunda en etkili tasarımlardan biri. Hoş görinmese de plastik altında çalışan büyük fanlar yerine ufak ama daha iyi konumlandırılmış fan daha iyi performans veriyor olmalı.
  14. Toxpox

Arctic Liquid Freezer II 240 ARGB ve 360 ARGB soğutma performansı

Çok daha kötü diye biliyordum, yanılıyormuşum.
  15. Toxpox

Asus dual oc rtx 2060 overclock

Power limit arttırmadığınızda sıcaklık az artacaktır. Dert etmenize gerek yok fakat 80 85 sonrası kötü. Rastgele ayar veremem, test edip bulmanız gerek.
  16. Toxpox

Power limit arttırmanıza değmez. Saat hızlarını arttırırsanız yok kabul edilecek kadar ömür azalması olur yani olmaz diyebiliriz.
  17. Toxpox

Power limit çok fazla etkili olmuyor. Soğutma aşırı iyi olmadığından fullemeye değmez. Strix'lerde random lottery olması gerek emin değilim. 1627515483 Gpu örneğiniz iyi ise daha iyisini bile yapabilirsiniz.
  18. Toxpox

Ram oc nasıl yapılır ve gerek var mı ?

Markalarda bu durum geçerli değil. Revizyonlarda ise zaten kesinliği şüpheliyse belirtmiştim açtığım konuda.
  19. Toxpox

Ram oc nasıl yapılır ve gerek var mı ?

Ryzen'lerde doğru yapılan RAM Overclock çok etkili oluyor. Ufak ayar değiştirsen bile direk olarak performansı epey arttırıyor. Yapmanı tavsiye ederim.
  20. Toxpox

silverstone PF 240 hakkında

Birkaç kişide sessiz çalıştığını duydum fakat bendeki aşırı derecede sesli çalışıyor. Ses pompadan geliyordu.
Top Bottom