Arama sonuçları: *

1. T

Bu iki ürün arasında olan fark nedir? Arctic Liquid Freezer

Aşırı bir fark yok. Tipi hoşuna gittiyse yenisini al ya da görüntü çok önemli değil diyorsan hangisi ucuzsa onu al.
  2. T

Ucuz maliyet ile bilgisayarımı nasıl yükseltebilirim

işlemci ve ekran kartını satıp 12400f e yanına ikinci el 3070ti 3080 gibi bir kart çekersen çağ atlarsın.
  3. T

420mm veya 480mm sıvı soğutma önerisi

O kadar bütçe varsa custom diz.
  4. T

Yardım Sıvı soğutma kullanılmazsa ne olur?

Hiçbir şey olmaz. Pompa arızası zaten uzun süre kullanılma sonucu oluşur genelde.
  5. T

Sizce Hangi Artici Almalıyım 🔥

Kasana sığarsa 280 liği al.
  6. T

Kasam Max 360mm Sıvı Sogutma destekliyor 420mm aldım

Boruları uzatmak derken neyi kastediyorsun
  7. T

Gaming gen soğutucuyu iade alırmı macun kalmadı

Valla o zaman yapacak bir şey yok. İstersen iade etmeye çalış ama zannetmiyorum alacaklarını. Zaten normal problem olmasa bile iade konusunda sıkıntılı bir firma. Vakit kaybetmek yerine garantiye yolla daha iyi bence.
  8. T

Gaming gen soğutucuyu iade alırmı macun kalmadı

Bozuk olduğunda emin misin? Kule tipi soğutucularda üretim hatası yok denecek kadar azdır. Sonradan bozulma vs de çok nadir. Düzgün monte ettiğinden ve bağlantılarını düzgün olduğundan emin ol bence ilk. Eğer bunlardan eminsen garantiye yollaman gerekecek gaming gen in ilgileneceğim zannetmiyorum.
  9. T

Detaylı sıvı soğutma 360mm içeri bakın lütfen

8:24'te ses miktarı-performans tablosu var. Oradan bakarak karar verebilirsin. Bana kalırsa arctic liquid ii 360mm en mantıklısı. 3. nesil olanı da güzel. Videoda anlatıldığına göre pompası daha sessiz çalışıyormuş ve tabi tasarım daha farklı. Bence fiyat farkına değecek bir şey yok. Ama bütçe...
  10. T

Sessiz ve Aydınlatması olmayan fan önerisi.

Arctic p12 bakabilirsin.
  11. T

Yardım Sıvı Soğutucumun Rgb si yanmıyor

Yanlış yere takmışsın anakartın ne
  12. T

Çakma mx4 kullanır mı

Bir şey olacağını düşünmüyorum. Sadece ömrü daha kısa olabilir yani daha sık termal yenilemen gerekir.
  13. T

Sıvı soğutma tavsiye lütfen

Ön tarafa sığmıyor mu 360mm?
  14. T

Sıvı soğutma tavsiye lütfen

https://forum.donanimarsivi.com/konu/deepcool-lt720-siyah-3099-tl.802963/
  15. T

sıvı soğutucu almak istiyorum

5600x e kule tipi yeterli. Sıvı soğutucu alacağım diyorsan bütçe arttırıp 360mm almana gerek yok. 240mm rahat rahat yeterli olur.
  16. T

Yardım Sıvı soğutucu konusunda bilgi yardımı

Eski bir soğutucu %90 bakım ister. Bir de 120mm. Hiç girme yani başına iş alırsın. Bu fiyattaki hava soğutma çok daha iyi soğutur.
  17. T

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu bakımı nasıl yapılır

soğutmada bir problem yoksa dışını silsen yeter.
  18. T

Çözüldü✓ 4000TL'ye kadar 240mm Sıvı Soğutma Tavsiyesi

https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-280-intel-amd-uyumlu-280mm-radyatorlu-2x12cm-p14-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00066a.html?ref=akakce&v=1.28.2
  19. T

Yeni sıvı soğutucum sizce iyi mi yoksa kötü mü ?

Bence kötü bana verebilirsin 😁. Şaka bir yana hayırlı olsun.
Top Bottom