Arama sonuçları: *

1. Uğur

Fanlarımın hepsi egsoz fanı

Fiziksel olarak
  2. Uğur

Çözüldü✓ Kasa soğutma hakkında yardım eder misiniz?

Denedim oldu bu arada bu alete takıp rgbsini çalıştırdım kasanın ön fanları ile senkron yanıyor.
  3. Uğur

Tamamdır o zaman yardım eden herkese teşekkür ediyorum iyi forumlar. 1695751640 Son olarak aklıma bir şey daha geldi ürün argb ya benim anakartta argb yok rgb var ben acaba kasanın arkasında bulunan bu kısma taksam çalışır mı ışığı normalde öndeki kasa fanları da argb ama buraya bağlı ve...
  4. Uğur

Yok egzoz fanı takılı elimde ayrı bir fan daha var ya kasanın üstüne takıcam yada cpu soğutucusuna yukardaki arkadaşlar kasanın üstüne tak dediler.
  5. Uğur

Diğer fan hakkında siz ne düşünüyorsunuz hocam kasanın sol üstüne mi takayım
  6. Uğur

Anakart msi pro h610m-e tek cpufan girişi var. İki fan yaparsam sysfan a takmayı planlıyordum arkadaki fanı. Fanda bu buarada 1695750845 Bi sonraki sorum bu olucaktı bunu bende merak ediyorum
  7. Uğur

İzlediğim videoda şu fana takılı ince parça arka deliğe takıyorlardı sanki de ondan şey ettim. Bide bu cpu soğutucusunun arkasına fan eklemem neden işe yaramaz. 1695750479 Bazı cpu soğutucuları iki fanlı ya ondan bende öyle mi yapsam acaba dedim de
  8. Uğur

Yeni cpu soğutucu aldım SE-214-XT ARGB modeli taktım doğrumu taktım acaba bide elimde 12cm bi fan daha var onu arkasına mı taksam yoksa kasanın sol üstüne mi taksam ?
  9. Uğur

Öneri i5 12400f soğutucu önerisi

aldım hocam da yukarda 4 model arasından hangisi iyi acaba sıralama yapsak 1den 4 e kadar
  10. Uğur

Aldım teşekkür ederim. 1695491524 Bu ak400 ag400 se-214-xt-argb ve se-224-xts modellerinden sıralaması nasıldır acaba nerden bulurum. Yani 4 modeli en iyisi diye sıralasak.
  11. Uğur

deepcool mu bu mu peki hocam aralarında ne kadar fark var ? ak400 ve ag400 modellerinden bahsediyorum
  12. Uğur

Piyasa hakkında bilgim yok o yüzden tam bütçe veremicem fakat f/p kule tipi soğutucu önerisi yapar mısınız ?
  13. Uğur

Bu fan kabloları nedir ?

https://www.n11.com/urun/id-cooling-wf-12025-sd-k-12-cm-3-pin-kasa-fani-3377908?magaza=nesiltech Bu ürünü aldım dün 1 günde geldi içinden böyle kablolar çıktı bunlar nedir acaba sadece kendi 3pinli kablosunu takıcam diye biliyorum ben ama bunları merak ettim. Bide anakartım msi pro h610m-e fan...
  14. Uğur

Yardım Msi Pro H610M-E anakarta bu fan uyar mı ?

Elimde eski pc den kalma kasa egzoz fanı var bunu söküp yeni pcnin üst kısmına takmak istiyorum ama fan 3 pinli anakart da ise 4 pin var gerçi yukarda kırmızı ok ile gösterdiğim yerde 4 pinli olmasına rağmen 3 pinli thermaltake egzoz fanı takmışlar çalışıyor. Yine de sorayım dedim.
  15. Uğur

Bu resimdeki argb kontrolcü mü ?

Tamamdır söktüm anakart kutusunun içine koydum. Bide az bi araştırdım rgb den argbye dönüştürücüler falan varmış galiba ama gereksiz pahalı sırf pcden yönetiyim diye o kadar para vermem yani anakartımı satıp yenisini alırım daha mantıklı olur.
  16. Uğur

Bende vatandan hazır toplanmış almıştım adamlar unuttu falan diyordum uçları açık olunca uyumlu değilmiş meğersem. Teşekkürler yardımlarınız için.
  17. Uğur

Aynen yok galiba jrgb1 diye yuva var 4 pinli ama kontrolcüde olan pc data 3 pinli girişli oraya takamam herhalde
  18. Uğur

Anakartta argb desteğinin olup olmadığını nasıl anlarım ? Bide şu sol yukardaki kablo pc data yazan bide sağ alttaki kablo led 1 yazan bu iki kablonun ucları açıktaydı birleştirdim bişi olmadı ayrı iken de olmuyordu.
  19. Uğur

Msi center yüklü onun içinde de mystic light yüklü ama değişmiyor anlamadım nasıl yapıcam
  20. Uğur

Bende bu https://www.itopya.com/thermaltake-s200-tg-650w-80-usb-30-argb-atx-mid-tower-kasa_u23177 kasadan var ve ön taraftaki fanlarının rgbsini reset düğmesinden değilde uygulamadan yapmak istiyorum nasıl yapabilirim bu resimdeki şey argb kontrolcümü oluyor acaba ? Anakartım da bu...
Geri