Arama sonuçları: *

1. V

Öneri bu sisteme nasıl bir sıvı soğutma gider

bu sisteme sıvı soğutma gitmez acayip gereksiz olur boşa verirsin para söylim kule tipi alman lazım
  2. V

Yardım İd cooling 224xts valorant 70 derece normal mi??

tamam ama gine iyi söyle bir mantık var cbp kapalıyken voltaj ve mhz düşürüyor doğrumu cbp açıkken sisteme full mhz ve full voltaj geliyor sistem istemese bile ısınacaktık bunu sabit tutuyor zaten aldığn soğutucu bence gayet normal mesela şaun onu söksen stok soğutucu taksan ve cpb açık olsa...
  3. V

bence kapatma işlemci yüklü oyunlarda fps fark yapıyor baya cbp kapatacaksan neden aldın ki soğutucu o zaman mantıkken üstelik açıkkende aynı kapalıykende aynı demişssin bir zararı olmaz yani
  4. V

O yüzden olacağını sanmıyorum illa vardır içinde yayılı olarak termal macun oda sıcaklığından kaynaklı büyük ihtimalle acayip sıcak günler yaşıyoruz ben mesela şuan boşta 50-55 derece gece 4-5 de denedim bir kere odanın bütün camlarını açtım iceridi soğudu 40 dereceye falan düştü yükse 60 falan...
  5. V

cpb kapalıyken atıyorum 3500 mhz alıyorken şimdi 4400 mhz alıyorsun ve artı olarak yüksek voltaj alıyorsun sürdüğün termal macunun da önemi var ama oda sıcaklığın nem falan varsa baya gayet normal yok odam soğuk diyorsan ya soğutucu güzel oturmamış olabilir yada termal macun kalitesiz olabilir...
  6. V

SE-214 XT Sıcaklık değerleri normal mi ?

Bende mesela şuan boşta 43 derece aynı soğutucu işlemcim ryzen 5600 muğlada yaşıyorum
  7. V

Büyük ihtimall soğutucu aldınız 60 derecelerde falan bekliyordunuz maksimumda ama adana birde gayet normal hiç takmaya gerek yok
  8. V

Gayet normal adanada zaten aşırı nem oluyor evin içinde klima falan çalışmıyorsa gayet normal kışın aynı testi yaptığınızda belki boşta 33 dereceleri maximumda 70 den az görür bende aynı soğutucuyu kullanıyorum memnumum
  9. V

ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Yorumu yazan kişiyim pc deki hesaptan yazıyorum İlk olarak resimdeki (amd ryzen master) programını indir kur sonra açtıktan sonra karşına resimdeki ekran gelecek burdan control mode Manuel olarak seç hemen altında yeni 2 seçenek çıkacak CPU Clock Speed yazan yerin değerini 3500 yap Cpu Voltage...
  10. V

Ryzen 5 5600 için soğutucu önerisi istiyorum

yok zaten sıvı soğutucular bütçe olarak da pahalı hiç gerek yok büyük ihtimalle 214xt alacağım
  11. V

Ryzen 5 5600 için soğutucu önerisi istiyorum

ıd-coolıng se-214-xt var birde snowman t6 ultra var başka önerebilecek olan varmı Bütçe 1000 max
  12. V

amd ryzen 5 5600 işlemci için kule tipi soğutucu

allah nasip ederse yeni sistem aldım ama ryzen 5 5600 stok fan yetmiyormuş bana ucuz ama çok etki edecek kule tipi soğutucu önerir misiniz?
Top Bottom